Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy tudtak a balliberálisok...

Jeffrey Spender kérdése:

Hogy tudtak a balliberálisok teljesen álláspontot váltani a muszlimokkal és arabokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Már 9/11 és a 2005-ös londoni merényletek miatt hosszú éveken át az iszlámot, a muszlimokat és az arabokat Európában és az USA-ban kritika, megvetés, de legalább szarkazmus illette. Soha egy pozitív kontextusban nem merült fel vallási, etnikai, politikai elemzésekben. Ennek szellemében beszéltek terrorista focistákról meg iszlamista pártokról itthon. A Jobbikot támadták előszeretettel ezzel az "iszlamista párt" minősítéssel, a bűn szinonímája volt az iszlám. Aztán mintegy varázsütésre egyik pillanatról a másikra az emberek könnyes szemekkel, meghatottan éreztetik szolidaritásukat a korábban hevesen szidott Iszlámmal, követőivel és az arabokkal szemben, hogy mégsem terroristák meg gyűlölködők és ennek szellemében engedjük be őket és legyintenek arra, amikor sikoltozzák félreérthetetlen módon az Allahu Akbart.

A kérdés nem a politikusaikra vonatkozik, hanem szavazóikra, politikusoknál "természetes" az ilyesmi, csak a szavazóknál vagyok képtelen megérteni, hogy miért tartanak egy párttal ilyen durva álláspontváltoztatás után, miért jó bólogatni egy párt összes dolgára kritika nélkül.

2016. márc. 27. 18:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

# 21

Remek megfogalmazás. Szépen összefoglaltad.

Mivel vérig sértődtem, törzsgyökeres Gyurcsány-Bajnai hívő létemre ezért adtam is egy pirost, és már írtam is a moderátoroknak.

( nyugi csak poén volt. zöldet adtam :D )

Szóval ez miatt a pártok népbutítása miatt értek én egyet az iráni rendszerrel, ahol nincsenek pártok, csak eszmék és képviselők.

Akit érdekel az iráni párthülyítéstől mentes államberendezés az itt olvashat róla bővebben is:

[link]

és angolul:

[link]

[link]

2016. márc. 28. 23:27
 22/22 anonim ***** válasza:
És a jobbosok?
2016. ápr. 24. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!