Azok akik a menekülteket még mindig be akarják engedni Európába, azok miért akarják? (Kérem csak azok válaszoljanak akik be akarják engedni őket)
Mert nem gondolkodnak. Vagy mert inkább érzelmi alapon döntenek és nem a józan észre hagyatkozva.
Én muszlimánként ellenzem, a migránsok Európára zúdítását, mert tudom, hogy ez már régen nem a vallásról szól. Hazugság, amit a hitgyülisek és kurucinfósok állítanak, miszerint a migránsok mind valami hitbuzgó iszlámharcosok lennének vagy kalifátust meg sáriát akarnak.
Ezeket egyszerűen nem kell beengedni mert nem ide valók és kész! Minden más csak széljobber vagy cionista propagada.
Szóval szerinted ok nélkül akadályozhatjuk emberek szabadságát, mert van olyan amikor okkal akadályozzuk. Én meg tudom indokolni, hogy miért nem engednélek be a házamba, de értelmes okot még nem hallottam arra, hogy mindenkit zárjunk ki Európából.
# 6
Pontosabban mivel is nem értesz egyet?
- A migránsok nem a mi kultúránkból valóak (vallástól függetlenül), így képtelenek beilleszkedni.
- Nem minden muszlimán hitbuzgó iszlám harcos.
- Nem minden migráns muszlimán.
- a migránsok ártanak a országnak.
++++++++++
Melyikkel nem egyezel?
"Például emberségből."
A migránsok is emberségből molesztálták a nőket Kölnben igaz?
Emberségből, leginkább.
Mivel én is jobb életért küzdök, így abszolút meg tudom érteni azt, akinek szintén ez a vágya, és nem nyomorban tengődni, pláne, ha az összes bűne az, hogy rossz helyre született.
Mielőtt valaki belém köt (bár úgyis megteszi): nem, ez nem azt jelenti, hogy engedjünk be a bűnözőket. Ez azt jelenti, hogy engedjük be azokat az embereket, akik dolgozni, megélni, továbbjutni vágynak. Két külön embercsoportról van szó. Aki csak henyélni, lopni/csalni/bűnözni akar, azt vissza kell fordítani, erre való a rendőrség, és a hadosztály hivatal, akiknek ez a dolguk. Aki jobb életet akar, az kaphasson rá lehetőséget, ha van rá - és van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!