Rasszista a cigány polgármester, vagy egyre többen látják, hogy a Jobbiktól nincs félnivalója azoknak, akik tisztességesek, bőrszíntől függetlenül?
"Így van, kár, hiszen amit te mondasz, az az igaz."
Az a vicces, h nem lehet sem igaz sem hamis amit én mondok, ugyanis nem állítottam semmit. Csak azt mondtam, h olvass utána.
De látszik, h ezt sem sikerült felfognod.
Első állítás:
"Érpatakról: összehasonlíthatatlanul sikeresebb és jobban illik a 21. századhoz."
Második állítás:
"De tudjuk, h a Jobbik sok mindenben szeret 200 éve elavult eszméket követni..."
Ezt te gondolod így?
Nem, ezt a hatóságok gondolják így. A bábuakasztásért, a hamis doktori cím miatt eljárás folyik ellene, faügyben pedig az ombudsman kért intézkedést a megyei kormányhivataltól a törvénytelenség megszűntetésére.
19:29
Nem megy a szövegertes, igaz?
"Nem, ezt a hatóságok gondolják így. A bábuakasztásért, a hamis doktori cím miatt eljárás folyik ellene, faügyben pedig az ombudsman kért intézkedést a megyei kormányhivataltól a törvénytelenség megszűntetésére."
Tehát ha jól értem, konkrét jogerős bírósági ítélet nem született meg még egyik ügyben sem, de te már kész ténynek veszed a vádakat? Ilyenkor nincs ártatlanság vélelme, vagy az csak a te elvbarátaidat illeti meg?
"Nem megy a szövegertes, igaz?"
Nem megy az igazmondás és beismerés, igaz? Te azt hazudtad, hogy nem állítottál semmit egyáltalán, pedig ott van két konkrét állítás is, most meg letagadod. :)
:) hiába kapálózol. Nem érzem, hogy miért jó neked, hogy egy számodra ismeretlen embert védesz körmöd szakadtáig csakazértis. Faügyben nincs bírósági ítélet, mivel nem bűncselekmény történt, hanem "csak" nem a jogszabályoknak megfelelő intézkedéseket. Ezért intézkedett a kormányhivatal.
Természetesen Oroszt is megilleti az ártatlanság vélelme, ezért választottam olyan eseteket, amikhez kétség sem férhet.
"Te azt hazudtad, hogy nem állítottál semmit egyáltalán, pedig ott van két konkrét állítás is, most meg letagadod. :)"
Az első állítás Cserdirol szól, a második a Jobbikról.
Érpatakról beszéltünk, arról pedig egyetlen allitasom sem volt. Ezért is mondtam, h nem megy a szövegertes.
":) hiába kapálózol."
Andizsuzsi, veled pont ez a baj, hogy kapálózásnak veszed azt, amikor nem neked van igazad, hiszen jogerős ítélet akkor még sincs, ugye? :)
"Természetesen Oroszt is megilleti az ártatlanság vélelme, ezért választottam olyan eseteket, amikhez kétség sem férhet."
Szerintem nem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent az ártatlanság vélelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!