Az embereket csak azért zavarja a magas szintű korrupció, mert ők kimaradnak belőle. Szerinted?
A jobb oldal állandóan mosdatja a magyarokat, magasztalja őket, felsőbbrendűnek állít be minket, a legjobb nemzetnek neveznek, holott azért ez nem teljesen így van.
Sokan azt gondolják, hogy csak a politikusok tehetnek mindenről, ők lopnak el mindent, ő miattuk xar az egész ország.
Igazából itt elsősorban nem csak velük van a baj, hanem az emberekkel. Sőt szerintem inkább velük.
Sok embert csak azért zavar ez a politika, mert ő neki nem csurran-cseppen azokból a milliókból, milliárdokból.
Mindenhol lopnak. Minden egyes munkahelyen lopnak, csalnak, hazudnak.
Itt van pl a Teszkó. Ott van az a Teszkó titok könyv, ami elég érdekes dolgokat ír. Igen tudom hogy csak könyv, de nem egy ismerősöm dolgozott ilyen helyen, és ezt ők is megerősítették, hogy ott így működnek a dolgok.
Gondolom az ilyen nem csak a teszkóban megy, hanem majdnem mindenhol. Gyakorlatilag a magyarok rombolják ezt az egész országot, erre a jobb oldal magasztalja őket... Nekem ez picit furcsa.
igazad van és a Jobbik hirdeti azt hogy ők lesznek a megváltó párt, akik sohasem fognak lopni.
fognak. aki ennyire naív hogy ezt beveszi, annak grat.
Persze, ezért nem szavaznak sokan Bokrosra.
Akkor nem lenne feketézés, márpedig a magyar villanyszerelők 90%-a feketemunkás, hogy a takarítókat, építőiparban dolgozókat, magántanárokat ne is említsük!
Orvosok zsebébe boríték, Tescosoknak egy raklap plazmaTv ajándékba, MÁV-osok meg saját maguknak csinálnak "roncsprémiumot" a leselejtezezett vonatokért:)
Ha a többség korrupt, semmi sem fog változni.
először az államnak kell tisztulnia!
""A jobb oldal állandóan mosdatja a magyarokat, magasztalja őket, felsőbbrendűnek állít be minket, a legjobb nemzetnek neveznek, holott azért ez nem teljesen így van.
A magyaroknak szinte semmi lehetőségeik nincsenek.
Hiába tanulnak, vagy szorgalmasak, nincs becsülete a munkának az országba. Ez viszont lassan visszahat a mentalitásra, hiszen minek? Érdekes hogy a magyarok nagy része akik itthon nem boldogulnak, külföldön egészen jól elvannak.
""Sokan azt gondolják, hogy csak a politikusok tehetnek mindenről, ők lopnak el mindent, ő miattuk xar az egész ország.
A társadalom lehetőségeinek a korlátait kik is alakíthatják? Ja hogy minek szavazol rá, mert nyugodtan hazudozhat.
""Igazából itt elsősorban nem csak velük van a baj, hanem az emberekkel. Sőt szerintem inkább velük.
Mi is a baj az emberekkel? Mit is tehetnek az emberek?
Ha nem versenyképesek mert 2× annyi itt már az energia mint a franciáknál, vagy lehetetlen jogszabályoknak kell megfelelni? Vagy hogy az Eu ban nem képesek a saját érdekeiket megvédeni, azért is az emberek a hibásak. Vagy hogy amiből beruházni kellene, azt úgy osztják a politikusok hogy nekik jó legyen?
"""Sok embert csak azért zavar ez a politika, mert ő neki nem csurran-cseppen azokból a milliókból, milliárdokból.
Mindenhol lopnak.
Ha nem csurranna cseppenne a politikusoknak ennyi akkor nem is lenne a kérdés napirenden. De talán valakinek példát kellene mutatni az embereknek nem?
Én nem offshortozom, te befizeted az adódat.
""Minden egyes munkahelyen lopnak, csalnak, hazudnak.
Ez igaz. Csak vannak ahol a kiskapukat használják, itt meg kiskapukat nyitnak hogy lehessen lopni.
Itt van pl a Teszkó. Ott van az a Teszkó titok könyv, ami elég érdekes dolgokat ír. Igen tudom hogy csak könyv, de nem egy ismerősöm dolgozott ilyen helyen, és ezt ők is megerősítették, hogy ott így működnek a dolgok.
A Tescó könyv pontosan a neoliberalizmus vadkapitalista felfogását mutatja be csak kisebb mértékekkel.
Eddig ezt csinálta az egész ország, hisz a vezetőink is ezt a szemléletet követték.
Gondolom az ilyen nem csak a teszkóban megy, hanem majdnem mindenhol. Gyakorlatilag a magyarok rombolják ezt az egész országot, erre a jobb oldal magasztalja őket... Nekem ez picit furcsa.
Nevesítve az MSZP nek a leglátványosabb a mutyizása a nagytőkével, de a Fiesz sem marad sokkal el mellette.
De vissza kérdezek, kik is szorgalmazták ezt a rendszert a rendszerváltozás 1990es kezdete óta? Az emberek? A társadalom? Nem ezt ígérte egy párt sem!
És most még is bedőlnek újra sokan, vagy nem ?
Nekem csak beszélhet korrupt politikusokról aki nem bliccel a buszon.
Az is lopás.
Meg azt is bírom amikor jönnek hogy milyen jogon kapnak milliókat a máv felsővezetői, amikor azt természetesnek veszik hogy ingyen utazhat több tízezer mávos dolgozó hozzátartozója a vonatokon.
Kérdem én milyen jogon?
Anyám konyhán dolgozik, mégse kapok ingyen ebédet minden nap.
Így van! Írtsuk ki a magyar átlagembert!
Maradjanak csak a politikusaink, majd ők nélkülünk szebb világot építenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!