Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor szerintetek...

Orbán Viktor szerintetek miért olyan konzervatív a Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű témában? Nem kéne azért egy kicsit nyitottabbnak lennie, elvégre a 21. században élünk?

Figyelt kérdés
Pl. engedélyezhetné a melegházasságot és eltörölhetné a nemváltó műtétek 18 éves korhatárát.

2016. márc. 17. 23:01
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Legalább afelől megnyugodhatunk, hogy a felsoroltak közül valószínűleg egyik kategóriába sem tartozik.
2016. márc. 25. 23:05
 42/45 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább kerüli a témát, mert nem ezt tartja jelenleg a legfontosabbnak. Ebben igazat adok neki, pedig transznemű vagyok. Mint miniszterelnöknek, égetőbb problémákra kell figyelnie, pl. a magyar társadalom fogyása, a bevándorlás. Engem is jobban érdekel jelenleg, hogy ne legyen tele iszlám terroristákkal Európa, mint hogy az én transznemű jogaim mindenhol ki legyenek plakátolva. A transznemű szabályozás sem szigorú egyáltalán, nagyon könnyen engedik a nemváltást, nincs tiltva. A melegség sincs tiltva.

Nem törölném el a korhatárt, mert az útkereső kamaszok ne hozzanak helyrehozhatatlan döntést, pl. nemváltás. Várják ki a nagykorúságot, és legyenek önállóak, hogy mentálisan és anyagilag is végig tudják vinni a folyamatot.

2016. márc. 28. 13:06
 43/45 A kérdező kommentje:
Én azért törölném el a korhatárt, mert abban az esetben, ha már gyerekkorban megfigyelhető a transzneműség, jobb sikereket lehet elérni a nemváltó műtéttel ha már a másodlagos nemi jellegek kialakulása előtt elkezdik a procedúrát.
2016. márc. 28. 13:24
 44/45 anonim válasza:
Csak egy kérdés, mindenféle válaszelolvasás nélkül - kicsit soknak találtam, meg a kérdésem szempontjából nem is tartom annyira fontosnak azt, hogy elolvassam az előzőeket, ugyanis nem tartoznak/tartozhatnak az azokban bevetett témákhoz -: Miért "jó" érvelési alap, illetve egyáltalán miért érvelési alap az, hogy "21. század"?
2016. márc. 30. 22:49
 45/45 A kérdező kommentje:

"Miért "jó" érvelési alap, illetve egyáltalán miért érvelési alap az, hogy "21. század"?"

Azért, mert ahogy haladunk előre az időben, az emberiség egyre civilizáltabb és békésebb, és vannak olyan viselkedési formák, amik már túl barbárak és ódivatúak ahhoz, hogy egy adott korban elfogadhatóak legyenek.

A Nácizmus például lehet, hogy a 18. században megállta volna a helyét, de a 20. században már elfogadhatatlan volt. Az LMBT-k csúfolása a 20. században még elfogadható volt, de a 21.-ben már elfogadhatatlan lett.

2016. márc. 30. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!