Orbán Viktor szerintetek miért olyan konzervatív a Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű témában? Nem kéne azért egy kicsit nyitottabbnak lennie, elvégre a 21. században élünk?
Téged is átmosott rendesen a buzípropanganda. :D Ha nincs érv, akkor jön a személyeskedés (te kérted). Na nem baj, látom az emberség fogalmáról, illetve a élethez sincs sok közöd, de legalább a homoszok érdekeit akár az ánuszodon keresztül is véded. :D
Ha az eddigiekből nem értetted meg, hogy az emberségnek, és annak hogy kimondjuk erről, hogy egy betegség az ég világon semmi köze egymáshoz. Ki mondta, hogy ki kell irtani, büntetni a melegeket? A x-el előttem felszólaló adta a számba. Jogi hátrány ér valakit mert meleg? NEM. Ugyanazok a jogaim vannak nekem is és nekik is. Ha tetszik nekik ha nem. :)
És nem utolsó sorban, a homárok is kereshetnének maguknak jobb elfoglaltságot mint azt, hogy azért hisztiznek, hogy immár jogilag is kiélhessék a devianciájukat.
És, hogy egy egyszerű példát mondok egy tényezőre, hogy mi növeli a kialakulásának az esélyét. Igyekszem "független" dolgot mondani, nehogy felbőszítsem a kis lelked. Gondolj az élsportra.
A férfiak általában növekedési hormont, illetve férfihormont zabálnak. Előbbiek inkább szervi problémákat okoznak, utóbbiak pedig impotenciát. A nőknél ugyanez van. Ugyanúgy növekedési hormont szednek, illetve FÉRFI hormont. Nem meglepő, hogy meglepően férfias női sportolók képesek rajtvonalhoz állni, egyeseknek már-már szakálla is van. És elárulom neked, hogy van ennek egy olyan mellékhatása, hogy egyrészt nem lehet gyereke, és meghal korán. Ezt speciel mindegyikük bevállalja, adok-kapok alapon. (Megjegyzem hogy itt legalább a csalásnak van egy mellékhatása is amit sztem megérdemelnek, amiért a tisztességeseket hátrányba szorítják.) másrészt megváltoznak benne a nemi szerepek. Hormonháztartás teljesen felborul, hiszen férfi hormont szed. Olyan jót nevettem 1,5 éve, mikor megtudtam, hogy Risztov Éva "elcsábította" Kósa Lajcsi feleségét. Lelkemre kötötték, hogy ne mondjam el senkinek, most már megteszem, mert a minap láttam, hogy színdarabot is írtak róla, szóval mégsem volt akkora titok. :D
Visszatérve a férfiakra: férfiaknál pedig ugyanígy leáll a (férfi)hormon termelés mert a szervezet azt az információt kapja, hogy van elég hormon. Itt is az impotencia, illetve a hormonális változás miatt fenn áll a homoszexualitás kialakulásának kockázata. (Értelemszerűen ha egyszer leállt a termelés, akkor nem tér már vissza.)
Még mielőtt belekötnétek, nem azt mondom, hogy minden élsportoló aki doppingot szed az már meleg, vagy az lesz, hanem azt hogy megnöveli jócskán ennek a kockázatát a már említett módon. Az impotencia és a rövidebb élet pedig mellékhatás.
De hiába magyarázom, mivel jó eséllyel ezt a posztot -már a cím miatt is- jórészt homokosok, vagy online "jogvédők" olvassák. Nekik meg aztán lehet magyarázni, hogy ez egy betegség... :D Az AIDS-et is nyilván nem ők terjesztették(/ik) kezdetben. :D
Remélem azért az ifjú egzotikus menekülteket is meleg szeretettel várjátok (ők is szeretni fognak :3 <3 <3), és meg is véditek őket a kirekesztő, házasságot nem engedélyező ósdi keresztény fajtól. Természetesen az emberség, és egyenlőség jegyében. :D
Bocsánat az orbitálisan hosszú, és ígérem utolsó bejegyzésért de a vitának már nem látom sok értelmét az előző hozzászólások után.
Az orvosok szerint nem betegség. Tudod, ők azok, akiknek az a szakmájuk, h betegségekkel foglalkoznak.
Viszont az nagyon szórakoztató, mikor suttyo parasztok és ostoba prolik okoskodni, h "de a homoszexualitás akkor is betegség". Nyilván az orvosok tudjak rosszul...
Az hogy nem találtak eddig olyan genetikai okot amely bizonyítaná hogy betegség az nem garancia arra h nem is fognak. Rengeteg olyan betegség van aminek a mai napig sem tudjuk a kiváltó okát.
Én meg ismerek jó pár olyan orvost, aki szerint betegség.
"Az hogy nem találtak eddig olyan genetikai okot amely bizonyítaná hogy betegség az nem garancia arra h nem is fognak."
És ezt a kristalygombodben látod, vagy...?
Hogy is mondtad feljebb?
"Ha nincs érv, akkor jön a személyeskedés."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!