Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor szerintetek...

Orbán Viktor szerintetek miért olyan konzervatív a Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű témában? Nem kéne azért egy kicsit nyitottabbnak lennie, elvégre a 21. században élünk?

Figyelt kérdés
Pl. engedélyezhetné a melegházasságot és eltörölhetné a nemváltó műtétek 18 éves korhatárát.

2016. márc. 17. 23:01
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
18%
Pedig betegség, törődj bele.
2016. márc. 19. 18:39
 12/45 anonim ***** válasza:
77%

"Pedig betegség, törődj bele."

Miért van az, h én ezt még sohasem hallottam orvosoktól. Sőt, ők azt mondják, h nem betegség.

De a nethuszárok ezt (is) jobban tudják...

2016. márc. 19. 19:00
 13/45 anonim ***** válasza:
74%

11

Nagyon nem betegség a homoszexualitás. Törődj bele te is.

2016. márc. 19. 19:11
 14/45 anonim ***** válasza:
10%

Mert ez egy betegség, amit ha legitimálsz akkor a házasság intézményét csúfolod meg, és egy csomó divatbúzit (gyakorlatilag a nemeket mint építő elemeket eliminálod, ezáltal egy csomó az élet más területein bizonytalan emberben keltesz olyan érzéseket, amik őket az abberáltságra vezethetik) generálsz.

Ha ferde hajlamú vagy akkor úgysem érted ezt, és azt javaslom elégedj meg az élettársi kapcsolattal.

2016. márc. 19. 19:45
 15/45 anonim ***** válasza:
79%

"ezáltal egy csomó az élet más területein bizonytalan emberben keltesz olyan érzéseket, amik őket az abberáltságra vezethetik"

Czeizel szerint a homoszexualitás olyan, mint a balkezesseg. Velünk születik és nem lehet változtatni rajta, sem eltanulni. Senki sem fog "divatból" balkezesse válni, ha jobbkezes, mert képtelen rá. Ugyanígy a saját nemehez sem tud senki vonzodni, ha nincs meg benne a vele született hajlam.

Épp ezért, ilyesmit csak egy latens homokos írhat.

2016. márc. 20. 07:26
 16/45 anonim ***** válasza:
77%

Szeretem mikor a házasság intézményének megcsúfolását hozzák példának :D

Miért is lenne az? Mert alá írnak egy papírt és egy szóval közösek lesznek az ügyeik, bankszámlájuk stb.?

Ja, hogy te a keresztény, templomban köthető házasságra gondolsz. Mintha a házasság innen indulna de komolyan...

Az a röhejes csak, hogy én is le írjam a véleményem, hogy a többségnek megengedett jogot egy kisebbségitől megvonják a szexuális orientációjuk miatt. Nem tök mindegy ha összeházasodnak? Ha a melegek kapnának egy olyan kiváltságot amit a heterok nem vehetnének igénybe téged nem dühítene? Ja de ha fordítva van akkor fogják be a szájukat és még az élettársit se kaphassák meg... amit simán nevezhetnénk "házasságnak" és letudnánk egy problémát amiért vonulgatnak évente egyszer. Szabad vallásgyakorlás van, így amelyik templomban engedik, hogy azonos neműek is házassodjanak ott megtehetnék és ennyi.

De az eredeti kérdésre is válaszolva. Szerintem ezt nevezhetjük kritikus témakörnek. Elveszthet választókat, de ez nem annyira lényeges még. A választási évben kell jó fiúnak tűnni, előtte azt tesz amit csak lehet és akar. Ha beterjesztenék,hogy azonos jogokat kapjanak akkor sem biztos, hogy ellehetne fogadtatni. Tudtommal nem tehet olyat a miniszterelnök, hogy oda megy lerakja az asztalra a követelését és akkor az már életbe is lép. Nem így megy.

Azért hívtam kritikus témának ezt mert az emberek többsége nem meleg barát, sok probléma van az országban, nem lehet átugrani 600dolgot,hogy a 601.-et megoldják és felmerüljön még 3.

Ha gazdaságilag jobban állnánk talán könnyebben ellehetne fogadtatni magukkal az emberekkel a tényt hogy miért is ne lehetnének ugyanolyan jogaik?

Ha az ember a zsebébe nyulva pénzt talál jobb kedve lesz. De ha nincs ott semmi utál mindent és mindenkit, lényegtelen az utálatának tárgya amíg kiengedheti a gőzt. Belegondolni, hogy mit okoz ezzel másnak pedig túl egyszerű lenne, nehéz, ritkán önbíráskodik az ember olyan kérdésben amit 1: a többség elfogad (nem szeretik a "homárokat") 2: ezzel rájönne hogy is viselkedett (akik emiatt megvernek másokat, fujjonganak, dobáloznak, aláznak = állat alatti szint.) 3: ha egy szerette lenne ilyen helyzetben ezt tenné? Ugyan minek gondolna bele ebbe.

Könnyebb utálni mint felfogni, hogy ezzel magát ássa alá. Én sem kedvelem a lányos, nyávogos homoszexuális férfiakat. De nem megyek oda leütni, fujjongni vagy megalázni. Esetleg ha az én társaságomban megmondom, hogy nem kedvelem. De a személyisége és nem a szexuális orientációja végett. És mielőtt valaki jönne azzal h nem minden meleg ilyen. Tudom. Ismerek is ilyeneket de sajnos az előbb említett kategóriából is.

2016. márc. 20. 09:50
 17/45 anonim ***** válasza:
11%

A homoszexualitás egy pszichés betegség.

Kezelni kell és nem normálisnak beállítani.

Rengeteg ember van, aki gyerekkori molesztálás miatt tévelyedik el. Ha megkapja a segítséget, egy siker pszichoterápia után, a traumán túllépve (hellyel közzel) normális életet élhet.

2016. márc. 20. 11:37
 18/45 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó, ezt honnan vetted???? Komolyan érdekelne. Én mint gyerekkori molesztálás áldozata, határozottan NEM vonzódom a saját nememhez. És a segítő csoportban ahová járok, a sorstársaim között is csak elvétve van homoszexuális . Miből gondolod hogy bennük meg eleve nem volt meg a hajlam?

Nem kellene "pszichés betegségnek" titulálni mások szexuális irányultságát. És ha valaki megint egy kalap alá venné a pedofilokat meg a melegeket: Gondoljon már bele hogy az egyik esetben - a pedofiloknál- egy védtelen kihasználásáról, vagyis erőszakról van szó, a másik - homoszexuálisok esetében- egyik fél sincs kényszerítve.

2016. márc. 20. 12:19
 19/45 anonim ***** válasza:
89%
én mint meleg, nem érzem magam betegnek, sőt egészséges vagyok. Nem értem miért mondják hogy betegség? van rá gyógyszer? kitudok gyógyulni? mert ha ebből kitud valaki gyógyítani annak örök hálával tartozom. szerintem a legtöbb meleg beleérte magamat is ha tehetné megváltoztatná azt, hogy én pl ne a nőkhöz vonzódjak. De beletörődtem... A sok homofóbot meg csak kinevetni tudom, mivel elég sok helyen olvastam, hogy a legtöbb homofób a legnagyobb meleg, csak mivel ők nem merik felvállalni, és még maguknak sem tudják bevallani ezért a melegeket szidja. nevetségesek vagytok, ezzel vagytok elfoglalva, nemhogy azzal törődnétek, hova fajuk el ez az ország, meg hogy megélni már nem lehet ebbe a putriba, meg foglalkoznátok azzal hogy miközben szidjátok a melegeket, más asszonyait meg barátnőit megerőszakolják a mocskos migránsok, inkább azzal kéne foglalkozni hogy mindenki összefogna és takarodnának haza, ahol a nőiket erőszakolhassák meg gyilkolhassák a maguk népét. Mocskok, nagyobb gondokkal kéne foglalkozni, nem a meleg emberekkel.
2016. márc. 20. 21:55
 20/45 anonim ***** válasza:
11%

Köszi utolsó, jót nevettem. Mi köze van a bevándorlóknak a melegekhez!? Aztán "A legtöbb homofób a legnagyobb meleg." Olvastad. XD kérlek folytasd.

Viszont látom, hogy te sem tekintesz úgy az szexuális öntudatodra mint a természetesre, hiszen ahogy mondtad, megváltoznál ha lehetne. Ha házasságról beszélünk akkor nem két ember, hanem férfi és nőről beszélünk hiszen ez a természetes rend.

Ha mindenhol abberáltak élnènek akkor az emberi faj kipusztulna. az emberisèg két legfőbb célja közül a fajfenntartás ugrott is.

És ezért mondom hogy az azonos nemükhöz vonzódók miért ne kapjanak lehetőséget arra hogy házasodjanak.

Nem emlékszem már hogy melyik hozzászóló említette, hogy mennyire fellennèk háborodva ha melegeknek lehetne valamit csinálni amit nekem nem. Fordítsuk meg egy kicsit a kérdést. Megvan tiltva a melegeknek hogy házasodjanak? Nincs. Nekem viszont ugyanígy megvan tiltva hogy a velem azonos neművel házasodjak. Csakugye nekem ez nem okoz "problémát". Jó pár dolog még ugyanígy meg van tiltva az èletben, amit ti is természetesnek tartotok...

Egyébként ezt a házasodósdit ki lehetne terjeszteni ennyi erővel az állatokra és használati tárgyakra is. Biztos van pár "ember" aki elvenné kedvenc háziállatát... látjátok még ez is megvan tiltva.. milyen jogon!? pfffú szörnyű az élet

2016. márc. 21. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!