Miért olyan büszkék a "nagymagyarok" az általuk rokonnak vélt törökökre?
Soha ne hazudj! A hazugság hiteltelenné tesz!
ma 10:37, nem hazudok, én soha nem kedveltem a törököket, a muszlimokat.
a törököket meg azért is nem kedvelem, mert nagy magyarírtást rendeztek.
a törökök csak arra lettek volna jók, hogy a háttérhatalommal szembeszálljunk és legyőzzük!
a háttérhatalom a legnagyobb ellenségünk
"nem hazudok, én soha nem kedveltem a törököket, a muszlimokat."
A kérdés nem is rólad szól, hanem a törökimádó nagymagyarokról.
Szerintem olvasd el még egyszer.
1-es
Úgy fest a politikusok által létrejött barátságok/testvériségek nem hosszú életűek
2-es
Az eléggé szomorú, vagy talán szánalmas, hogy azok akik magukat haza szerető embereknek mondják, abban látják az ország problémáira a megoldást, hogyha megharagudtak Európára vagy az Unióra, akkor Törökökhöz kell fordulni, mert ők biztos segíteni fognak és egyen rangúan fognak kezelni, csak azért mert több mint ezer éve őseink egy helyen éltek, meg tagjai voltunk a Hun törzsszövetségnek. Bár rájönnének, hogy a politikát pont 2 dolog nem érdekli. Egy földrajzilag és kultúrálisan is messzi, kis ország megsegítése felebaráti szeretetből, meg hogy több mint 1000 éve volt e valami közös a két népben.
3-mas
szerencsére vannak még jobb oldalon, akik nem istenítik a törököket, de megnézed az ehhez hasonló magyar-török témaköröket a felpontozás főleg azoknak megy, akik majdnem, hogy a magyarság megváltóinak nevezik ki a törököket. Megnézed youtube-on videókat, amik a magyar történelem törökök elleni időszakáról szól, tele van olyan kommentekkel, amik gyakorlatilag felmentik a törököket tetteik alól. Hiszen ők "turáni bratyók" ergó sosem ártottak nekünk. Vagy ott a Jobbik, ami elég erősen bele van szerelmesedve a török-magyar rokonságba.
1. mi az eres farkam az a "nagymagyar"?
2. rokona a törököknek a hóhér, de én biztos, hogy nem...
"1. mi az eres farkam az a "nagymagyar"?"
Nézz fel a kurucinfóra és megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!