Szerintetek hány generáció kell még, hogy az emberek túllépjenek a nemzetieskedő ideológián?
A 21.században élünk,a számítógépek korában.
Ma már szinte mindenki tud angolul egy alap szinten.
Szerintem a Föld problémáit csak egységes összefogással lehet majd kezelni.
A túlnépesedés-elnéptelenedési problémakört is csak így lehetne megoldani.
Az oktatásba nyomni a pénzt,integrálni a túlnépesedett országok lakóit oda ahol munkaerőhiány van,és csökken a népesség.
Ezzel szemben még ma is ott tartunk,hogy az emberek jelentős része nem akar fejlődni,megmaradnak a "nemzetieskedő" szinten.
Évtizedek óta nyomják az embereket családi pótlékkal,támogatásokkal,hogy magyar gyerekek szülessenek,de semmi eredménye,nincs meg a várt hatás.
Szerintem hosszabb távon elkerülhetetlen lesz a betelepítés(most nem feltétlen az arabokra gondolok).
De a magyar ember mindenkit gyűlöl,még a dolgozó kínait is,mert "ferde szemű".
Szerintem ez a gondolkodás,hogy "zárjuk le a határokat",és ne érintkezzünk senkivel,nagyon primitív,középkori gondolkodás.
Pedig Németország így lett Európa legfejlettebb országa,területe.
Szerintem az oktatásba kellene minél több pénzt rakni,és gondolni a jövőre.
Látod ez a nagy "nemzetieskedés" hová vezet.
7 milliárdan vagyunk a Földön és a munkaerőhiánytól félnek egyes helyeken.
Meg,hogy nem lesz nyugdíj.
A fejlett országoknak szerintem az lenne az érdekük,ha minél több pénzzel segítenék,tanítanák a fejletleneket.
Hogy 100 év múlva talán teljesen képesek legyenek integrálódni a nyugati világhoz.
Nem hiszem,hogy a mostani háború elöl menekülő,képzetlen embereket bevándorlását ahhoz kellene hasonlítani,amiről én beszélek.
Nyugaton sincs kolbászból a kerítés.Ott is csak azok állták meg a helyüket,akik képesek voltak felzárkózni a nyugathoz.
Szerintem Németország nagyon jól csinálta,amit csinált és talpra állt a 2.világháború után..
Milyen módon akarjátok megszüntetni a nemzetek kultúráját?
Egyébként az ostoba liberalizmust már 1789-ben sem toleráltam volna.
"Szerintem Németország nagyon jól csinálta" -bezony, és mind jól tud angolul is, szorgalmasak, precízek.
De ha azt mondanád egy németnek /angolnak/franciának stb, hogy dobja el nemzeti öntudatát, akkorát mosna be a képedbe, hogy a fal adná a másikat. Ezt csak a magyaroknak kell lenyomni a torkukon tűrni némán, mert különben jaj, de gonosz kirekesztő. Egy közösség akkor közösség, ha az egyéni vonásait megtartják benne az emberek, egy 100 fős közösségben mindenki egyéniség és elfogadja, szereti a másikat. Ugyanez lenne jó a nemzeteknél - nem ördögi mód összemosni egy biomasszába az egészet, hanem minden nemzet a saját identitását megőrizve venne részt a közösségben.
A kultúráról annyit,hogy szép dolog.
De szerintem az élhetőség fontosabb.
Mellesleg,ha az emberek megtanulnak angolul,nem tudom az miért veszélyeztetné a kultúrát.
A kérdésed magyarra fordítva:
Szerintetek hány generáció kell még, hogy az emberek túllépjenek a gondolkodáson és olyanok legyenek, mint egy droid sereg?
Minek ide család, személyiség, gyökerek, szeretet!? Majd a liberális diktatúra gondolkodik helyettetek! Megmondja kik vagytok, honnan jöttetek, mit gondoljatok!
Mi meg majd boldogok leszünk, hogy végre nem kell gondolkodni! Elég robotolni, kiszolgálni pénzzel a hatalmat, cserébe kapunk facebookot meg hamburgert! Senkiben még csak fel sem fog merülni, hogy ezzel bármi probléma lenne!
Így szeretnéd Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!