Komolyan nem értem.A saját "híveket" nem kell győzködni,az ellenoldalról ettől senki nem fog átpártolni, sőt,szerintem ahogy tapasztalom,a bizonytalanok között is inkább ellenérzéseket kelt.
#országértékelő
2016. febr. 28. 22:15
1/8 anonim válasza:
*évértékelő
És amúgy ez a sajátjainak szóló szöveg, ha meghallgattad ma Viktort semmi újat nem mondott semmi érdekeset, viszont a saját vezetőségi körének ingyen bulit tartott a Várkertbe (közbe ilyenkor akik ritkán találkoznak beszélgethetnek és politikai ötleteket osszák egymással) a tv-k előtt meg örvendeztek a szavazók hogy láthatták Viktort.
2016. febr. 28. 22:18
2/8 anonim válasza:
Pedig az évértékelés pont a saját híveiknek szól. Propaganda 101: Minél többször, minél nagyobb buli keretében kell elmondani mennyire jó minden.
2016. febr. 28. 22:31
3/8 A kérdező kommentje:
Igen,évértékelőt akartam írni,csak "bezavart" hogy többször hallom az "éves országértékelő" kifejezést is. Azt gondoltam,hogy a saját tábornak egy "jó program",csak azon "agyaltam",hogy esetleg komolyan gondolják,hogy ezzel növelni lehet ezt a tábort.
2016. febr. 28. 22:36
4/8 anonim válasza:
Dehogynem kell a saját híveket is győzködni.
2016. febr. 28. 22:42
5/8 anonim válasza:
Az az értelme, hogy 1-2 mondatnál bővebben el tudja mondani a véleményét. Aki kíváncsi rá az nézi, aki nem az nem.
Nem vagyok Fideszes vagy Orbánista, de megnéztem, elég kemény beszéd volt.
2016. febr. 28. 22:53
6/8 Koplárovics Béci válasza:
"A saját "híveket" nem kell győzködni,"
Nem is győzködni kell őket, csak "bizonyítani", hogy minden a legnagyobb rendben van, megerősíteni abbéli hitükben, hogy a szavazatuk még mindig jó helyen van. Ha úgy gondolod, hogy ezeknek a "hívőknek" nem kellenek az ilyen pozitív megerősítések, akkor elvakultabb vagy, mint ők.
2016. febr. 29. 06:39
7/8 anonim válasza:
Az évértékelő beszéd egy alkalom arra, hogy a hívek meggyőződését megerősítsék, alkalom arra, hogy a kétkedőket maguk mellé állítsák, alkalom arra, hogy a kevéssé elégedetlenek egy csekély részét kétségek közé szorítsák.
2016. febr. 29. 08:23
8/8 anonim válasza:
Nagyjából annyi, amit az előző válasz felsorolt. Jöhet még néhány egyéni szempont, de azok nem befolyásolnak semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!