Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van az "országérték...

Mi értelme van az "országértékelő" beszédeknek?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem.A saját "híveket" nem kell győzködni,az ellenoldalról ettől senki nem fog átpártolni, sőt,szerintem ahogy tapasztalom,a bizonytalanok között is inkább ellenérzéseket kelt.

#országértékelő
2016. febr. 28. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

*évértékelő

És amúgy ez a sajátjainak szóló szöveg, ha meghallgattad ma Viktort semmi újat nem mondott semmi érdekeset, viszont a saját vezetőségi körének ingyen bulit tartott a Várkertbe (közbe ilyenkor akik ritkán találkoznak beszélgethetnek és politikai ötleteket osszák egymással) a tv-k előtt meg örvendeztek a szavazók hogy láthatták Viktort.

2016. febr. 28. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az évértékelés pont a saját híveiknek szól. Propaganda 101: Minél többször, minél nagyobb buli keretében kell elmondani mennyire jó minden.
2016. febr. 28. 22:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen,évértékelőt akartam írni,csak "bezavart" hogy többször hallom az "éves országértékelő" kifejezést is. Azt gondoltam,hogy a saját tábornak egy "jó program",csak azon "agyaltam",hogy esetleg komolyan gondolják,hogy ezzel növelni lehet ezt a tábort.
2016. febr. 28. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem kell a saját híveket is győzködni.
2016. febr. 28. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

Az az értelme, hogy 1-2 mondatnál bővebben el tudja mondani a véleményét. Aki kíváncsi rá az nézi, aki nem az nem.

Nem vagyok Fideszes vagy Orbánista, de megnéztem, elég kemény beszéd volt.

2016. febr. 28. 22:53
 6/8 Koplárovics Béci ***** válasza:

"A saját "híveket" nem kell győzködni,"

Nem is győzködni kell őket, csak "bizonyítani", hogy minden a legnagyobb rendben van, megerősíteni abbéli hitükben, hogy a szavazatuk még mindig jó helyen van. Ha úgy gondolod, hogy ezeknek a "hívőknek" nem kellenek az ilyen pozitív megerősítések, akkor elvakultabb vagy, mint ők.

2016. febr. 29. 06:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Az évértékelő beszéd egy alkalom arra, hogy a hívek meggyőződését megerősítsék, alkalom arra, hogy a kétkedőket maguk mellé állítsák, alkalom arra, hogy a kevéssé elégedetlenek egy csekély részét kétségek közé szorítsák.
2016. febr. 29. 08:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyjából annyi, amit az előző válasz felsorolt. Jöhet még néhány egyéni szempont, de azok nem befolyásolnak semmit.
2016. febr. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!