Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az állatkínz...

Mi a véleményetek az állatkínzás elleni tüntetésről?

Figyelt kérdés
Az ember alapvetően fő ragadozó, tehát eszik húst, levág állatokat...Akkor miről beszélünk?

#tüntetés állatkínzás
2016. febr. 22. 06:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

"Pl miért állatkínzás, ha egy kutyát fejbe lő valaki puskával és miért nem az ha ha mondjuk ha egy sertéssel teszi ugyanezt?

"

Nem,ez nem állatkínzás,hanem GYILKOLÁS.

És az mindegy,hogy sertés vagy kutya.

2016. febr. 22. 13:57
 22/40 anonim ***** válasza:

'Ha maximálisan realisták lennénk, akkor akár az emberölés és a nemi erőszak is elfogadott lenne, mert gyakorlatilag nem befolyásolsz vele semmit az univerzum működésében. Mondhatni, "not a big deal", mert gyakorlatilag annak sincs nagy jelentősége, hogy leölnek egy disznót.'

Nem kell mindenben realistának lennünk, az állatfeldolgozásban, állattartásban inkább. Igenis ölhetünk le állatot, haszonállatot, hogy élelemhez, ruházathoz jussunk, de pusztán az élvezet kedvéért már nem.

Jó, persze mindig lesz egy tábor, ami már azért is képes verni a tamtamot, amiért Józsi bá' levág egy csirkét ebédre, vagy kifog egy termetes pontyot a Tiszából vacsora gyanánt, de őket nem kell komolyan venni.

2016. febr. 22. 13:58
 23/40 anonim ***** válasza:

# 22

El se olvastam amit írtál rögtön az első pár szavad után, pont te beszéltél arról, hogy "ez a baj, hogy idealista és nem reális", és most meg azzal jössz, hogy "nem muszáj reálisnak lenni". Előbb tisztázd ezt le magadban, és utána gyere vissza.

2016. febr. 22. 14:34
 24/40 anonim ***** válasza:

'El se olvastam amit írtál rögtön az első pár szavad után, pont te beszéltél arról, hogy "ez a baj, hogy idealista és nem reális", és most meg azzal jössz, hogy "nem muszáj reálisnak lenni".'

Pedig nem ártott volna en bloc nézni a mondandóm. Bizonyos esetekben legyen idealizálás, de adott területeken realistának kell lenni.

2016. febr. 22. 14:47
 25/40 anonim ***** válasza:

"de pusztán az élvezet kedvéért már nem. "

Mégis legális a vadászat....

2016. febr. 22. 14:53
 26/40 anonim ***** válasza:

'"de pusztán az élvezet kedvéért már nem. "

Mégis legális a vadászat....'

Nem pont erre gondoltam, hanem arra, amikor teszem azt, puszta szórakozásból kést mélyesztek egy állatba, aztán élvezkedek a szenvedés láttán, míg ki nem múlik.

Remélem, érthetően fogalmaztam.

2016. febr. 22. 14:58
 27/40 anonim ***** válasza:

Te most amúgy, miről akarsz meggyőzni, először leírom azt, hogy a norma az idealizált, és szociálisan nekünk szükséges, de gyakorlatilag, reálisan nézve nincs értelme semminek, és ezt így kell elfogadni ahogy van.

Majd erre leírod, hogy pont ez a baj, hogy ideálisan nézzük a világot.

Majd leírom, hogy mire gondoltam, erre meg leírsz egy olyan szöveget, amivel egyetértesz velem és tovább vitatkozol.

Neked tényleg problémáid vannak, bár szerintem csak élvezed.

2016. febr. 22. 15:02
 28/40 anonim ***** válasza:
Csupán arra kívántam célozni, 56-os -jelek szerint nem sikerült-, van terület, amiben nem kéne annyira idealistának lenni.
2016. febr. 22. 15:12
 29/40 anonim ***** válasza:
De javaslom, térjünk rá az eredeti kérdésre és ne vigyük el más irányba a témát.
2016. febr. 22. 15:16
 30/40 anonim ***** válasza:

Ja, lenne kérdésem is.

Disznóvágásnál mióta szokás kábító pisztolyt használni?

2016. febr. 22. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!