Szerintetek az állatkínzókra életfogytiglanit kiszabni erős?
Az állatok kínzása nem befolyásolja a társadalom működését, de előrevetíthet egy esetleges problémát.
Gyógykezelésre kötelezném az elkövetőt.
"Ugye te vagy az, aki eddig jó pár kérdésében bizonygatta, hogy a húsevés gyilkosság?"
Nem. Én magam is fogyasztok húst.
"Szerintetek az állatkínzókra életfogytiglanit kiszabni erős?"
Ezzel most elítélted az összes öreg nénit és bácsit, akik a galambok tojásait és fészkét lelökik az erkélyükről. Elítéled az összes vadászt, akik vadász szezonban kimennek vadászni szép egészséges őzekre meg szarvasokra. Elítéled azokat, akik horgásznak, mert kifogják a halakat, és hagyják megfulladni maguk mellett. Elítéled azokat, akik azért tenyésztenek állatokat, hogy aztán vágóhídra küldjék őket.
Tudod a kérdésed attól függ, hogy mi számít állatkínzásnak. Vannak, akik nagyban csinálják, úgy, hogy nincs is engedélyük hozzá. Azokat elítélem, de az életfogytiglan azért túlzás, hiszen ennyit egy ártatlan, intelligens, jóindulatú ember meggyilkolásáért sem kap senki, úgyhogy ellenzem az életfogytiglant, egy tudatlan, buta, ösztönlény esetleges kínzásáért.
"Erős! Az állatkínzást elítélem, de jobban izgat a sok éhező gyerek sorsa, mint az állatoké."
Mint mindenkit, de a gyermekéhezéssel ez nem függ össze. Mindig volt és mindig is lesz gyermekéhezés, ráadásul az nem büntetőjogi kategória. Ez meg az. Szóval ne keverd ezt ide, mert értelmetlen amit írtál.
"Ezzel most elítélted az összes öreg nénit és bácsit, akik a galambok tojásait és fészkét lelökik az erkélyükről. Elítéled az összes vadászt, akik vadász szezonban kimennek vadászni szép egészséges őzekre meg szarvasokra. Elítéled azokat, akik horgásznak, mert kifogják a halakat, és hagyják megfulladni maguk mellett. Elítéled azokat, akik azért tenyésztenek állatokat, hogy aztán vágóhídra küldjék őket."
Most függetlenül attól, hogy ez szimpla kötekedés, igen, sajnálom, hogy a világ összes állatának összes lehetséges módon történő kínzását, levadászását nem írtam le. Én kérek elnézést, azt hittem egyértelmű mire célzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!