Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az állatkínzókra...

Szerintetek az állatkínzókra életfogytiglanit kiszabni erős?

Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem, de kíváncsi vagyok a véleményekre.

2015. febr. 2. 07:16
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

"Az állatkínzás az, mikor valaki szánt szándékkal, élvezetből(és ezen van a hangsúly), bántalmaz, megcsonkít, szenvedéssel teli halállal megöl egy állatot."

Most tényleg azoknak akarod ezt megmagyarázni, akik a fent általad leírt kínzások közé bekeveri a panelban jó körülmények között tartott kutyát?

2015. febr. 3. 18:42
 32/34 anonim ***** válasza:

Valóban fölösleges.

Bár én is ismertem ilyen szélsőséges esetet sajnos, aki napi egyszer vitte le a kutyáját, de szerintem ez ritka.

Nekem mondjuk öregecske a kutyám, nem igényli a futkosást már, viszont a szomszédom a közepes termetű fiatal kutyusát minden nap több órákra leviszi futtatni, munka után, és este. (mielőtt belekötne valaki, nem csak kétszer viszi le, de viszont a többi alkalommal csak 15-20 percig vannak lent, nem órákig)

Nem tűnik úgy, mint aki nagyon szenvedne :)

2015. febr. 3. 18:55
 33/34 anonim válasza:
Én kivégeztetetném őket :)
2015. márc. 15. 20:54
 34/34 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, sőt kis is végeztetném az összeset, előtte pedig azt tenném az összessel amit ők tettek az állatokkal. Persze a többi embergyilkosra is ugyanez vonatkozik.
2015. máj. 16. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!