Nem így kellene működnie egy normális úniónak?
Alapból belépésnél segíteni és kötelzni a közös uniós pénznemre váltást, a munkalehetőségeket elosztani viszonylag arányosan hogy melyik ország miben az "erősebb".
Gondolok most itt olyanokra hogy Magyarország egy agrár ország mégis vidéken nagyon sok helyen a valahol tényleg 0 munkalehetőség van.
Mert annak szerintem semmi érteleme hogy nyugat és kelte között hatalmas "szakadék" van és csak tömik az országokat uniós pénzekkel de abban nem segítik hogy önmaga az ország munkahelyeket teremtsen hogy az adójából tudaj egy ország elátni magát ne szoruljon uniós pénzekre/támogatásra állandóan...
Meg nyugaton annyi munka van hogy vendégmunkásokra szorulnak keleten meg nagy munkanélküliség van.
Úgy persze könnyű ha valahol termeleik az adót az országnak a munkások és van miből építeni,újjítani meg adni az emebrekenek egy jó szoc ellátást.
# 13
Na mutasd FIDESZESKÉM! :D
Bár nem tudom ez hogy jött ide mikor a tanárok a nem működő oktatási rendszer ellen tüntetnek (bár a stadion biztos fontosabb mint hogy egy iskolában legyen kréta)
Érdekes hogy mióta kifejezték nem teszésüket a tanárok a fidesz rendszere ellen a Fidesznek és a Fideszeseknek(egy kis agymosás után) egyből az összes tanár egy ápolatlan koszos senkik lettek... ÉRDEKES :D
Meg állandóan a balliberális mindenki akinek nem teszik a fidesz :D
"erősen korlátozni kéne egyesek jogait"
"Mire gondolsz?"
Arra gondolok, hogy korlátoznod kéne az országok közötti vándorlást, valamint valahogy ki kellene erőszakolnod, hogy Keleten is legyen egy olyan piac, mely indokolttá tenné az akörüli termelést és gazdálkodást.
# 15
Nekem ne mondja senki hogy jobban megéri nyugateurópában a vendégmunkásoknak fizetni 1000 eurót pl. eperszedésért mint keleten csak 300-400 at! :D
Most ez csak 1 példa volt de tudnék még mondani!
# 17
Oké
# 15
Vagy ott van Németben az Amazon raktára ott is többségében külföldi melósok dolgoznak német bérér persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!