Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem ellentmondásos egyszerre...

Nem ellentmondásos egyszerre az alacsony bérekre és a vasárnapi zárvatartásra panaszkodni?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom hogy az emberek panaszkodnak az alacsony bérekre és minimálbérekre. Ez tiszta sor, tudom milyen amikor nem elég a pénz semmire.

De gyakran pont ezek az emberek követelik hogy nyissák ki vasárnap a boltokat.

Minek ha nincs pénz?

2016. febr. 20. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

# 10/10 Időpont tegnap 23:26

A vasárnapi zárva tartás tisztán politikai döntés volt nálunk, hogy ne keverjen ide politikát az ember?

2016. febr. 22. 08:49
 12/14 A kérdező kommentje:

Talán mert nem politikai indíttatásból kérdeztem, de mindjárt le lettem támadva hogy fordítva ülök a lovon.

Ez úgy látszik olyan balkáni szokás, hogy ha elégedetlenek vagyunk valamivel akkor belerúgunk olyanba aki nem tehet róla.

Volt egy régi haver is aki azért ugrott nekem, mert neki épp szarul megy.

2016. febr. 22. 12:01
 13/14 anonim ***** válasza:

# 12/12 Időpont ma 12:01

A lovas dolgot intézd el azzal aki mondta, abba nem kívánok belefolyni. Érthető a kirohanása, mert amit a kérdésben lenyomtál, az a tipikus qrmánymantra, nézd vissza a hasonló kérdéseket. De ez mindegy, engem nem érdekelt.

Hiába kérdezed nem politikai indíttatásból, ha egyszer a kérdés színtisztán politikai nálunk, és nem gazdasági. Nem volt hatástanulmány, nem gondoltak bele mik a következményei. Csak eldöntötték, és megszavazták másnapra rá. Ezért politizál mindenki a témában.

2016. febr. 22. 12:21
 14/14 anonim ***** válasza:

" Nem volt hatástanulmány, nem gondoltak bele mik a következményei. Csak eldöntötték, és megszavazták másnapra rá."

A szomorű az, hogy volt hatástanulmány, készültek elemzések, amik mind kimutatták, hogy nem lesz jó senkinek a boltzár. Még Varga mihály is tartott erről sajtótájékoztatót, csak ugye a KDNP-nek bizonyítania kellett a saját létét, mondjuk eleve nem értem, hogy a Fidesz mit babusgat egy ilyen "szellempártot", de mindegy és hirtelen csak áterőszakolták a Fidesz frakción is.

2016. febr. 22. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!