B"zdmeg, hihetetlen, hogy ebben a szájbak"túrt országban egy nagy többség képtelen elvonatkoztatni az oldalaktól.
2016. febr. 20. 17:34
32/39 Andizsuzsi válasza:
Ha neked a szolidális azt jelenti, hogy gondolkodás nélkül mantrázom, amit mondani "illik" valamelyik oldalon, akkor igazad van, "szélkakas" vagyok. Én ezt önálló gondolkodásnak hívom és saját véleményem van. A KLIK-ben pedig benne dolgozom, nem kell, hogy bárki megmondja, mit hogy kell értenem.
2016. febr. 20. 17:35
33/39 anonim válasza:
annyira önálló a gondolatod, hogy valahogy mindig megegyezik az ellenzék propagandájával
2016. febr. 20. 17:48
34/39 anonim válasza:
ichsprachenochnicht ,
Mert te aztán képes vagy önálló gondolatra, mi?
Fröcsögöd magadból a fideszes propagandát, ami már 50 éve is szánalmas volt (amit mi csinálunk jó, minden más az ELLENSÉÉÉÉÉG (éppen aktuális ellenségkép behelyesítendő)) - és semmi más.
Már máskor is mondtam neked - remélem jól fizetnek ezért, és megélsz belőle.
2016. febr. 20. 17:52
35/39 anonim válasza:
a kritika fideszes propaganda :D... oké
2016. febr. 20. 17:55
36/39 Andizsuzsi válasza:
Ez nem így van, de nem fogok veled erről vitatkozni. Tény, hogy kevés dolog van, amit a jelenlegi kormány javára tudnék felsorolni, de én ugyan ilyen kritikus vagyok bármelyik volt kormánnyal szemben. A Fidesszel szemben talán kicsit jobban, mert szembemennek mindazzal, ami miatt a rendszerváltáskor rájuk szavaztam.
2016. febr. 20. 17:58
37/39 anonim válasza:
# 35/36 Időpont ma 17:55
Mondja az, aki szerint a fityiszkritika balos propaganda... :-) Mondtam már, hogy szeretem azokat az embereket, akik megverik saját magukat a vitában? :-D
2016. febr. 20. 18:15
38/39 anonim válasza:
jujj haver... csak egyszer motass már rá, hogy én hol nem indokoltam meg hogy mi is a problémám egy-egy dologgal
szemben veled aki csak adogatja a labdát hogy mi a is az a propaganda
2016. febr. 20. 18:36
39/39 anonim válasza:
# 38/38 Időpont ma 18:36
Minden kommentedben baloldalazol. Ellenérv meg semmi. "Baloldal így, baloldal úgy". Ennyit mondasz, és nem többet. Ennyit a fityisz is tud.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!