Elárulná valaki miért kellene beszűntetni az RTL-t és a TV2-t?
Ha jobban megnézem a kínálatot, akkor néhány műsoron kjvül nincs is nagy baj ezekkel a csatornákkal.
Nézzük: Győzika nem kellene, az igaz. Mónika, Joshi Bharat se, ez a Mr. és Mrs. se.
Vacsoracsatában én nem láttam semmi kivetni valót, azon kívül, hogy unalmas.
Barátok közt se kéne, Jóban rosszban nem tudom milyen, de ha olyan mint a BK. akkor az se.
Ezeken a műsorokon kívül szerintem semmi kivetni való nincs. Filmek vannak, és nagyjából ennyi. Más csatornán sincs semmi extra...
Ha valamit kihagytam akkor szóljatok.
A politikai háttér miatt. Például a Híradó sem független sok esetben , és ez baj.
Nekem a BK a kedvenc :)
Ezek miatt a műsorok miatt. És még:
Sztárhírek (ki kivel kefélt, ki kitől vált el, ki kivel házasodott, a nagy celebjeink közül)
A híradó nem pártfüggetlen egyik tévénél sem.
Milyen filmek mennek? olyanok amiket agyon néztek az emberek, és már 3200szor voltak... szerintem nincs rá szükség. A napló nézhetetlen, a fókusz is. 4-5 éve még szerettem, elfogytak a témáik. Nekem nem hiányozna egyik csatorna sem.
De ez csak az én véleményem...
"Mert egy ilyen kampány szöveggel sok but' fiatalt és elvakult felnőtet meg lehet fogni."
Buta fiatal vagyok, mert nincs szükségem arra a szennyre amit ez a két csatorna áraszt.
Szerintem ezek primitív alja csatornák. Az értelmes műsor ritka mint a fehér holló.
Az M1 és Duna tv műsorai között pedig akadnak jó filmek, dokumentumfilmek stb.
Szerintem nem kellene hirtelen beszüntetni. Ha a Jobbiknak lenne esze, akkor nem is beszélne ilyeneket. Én egy ideig járatnám őket, aztán szépen lassan leépíteném a hülye műsoraikat, de úgy, hogy az embereknek fel sem tűnne.
Aztán, amikor már jól átneveltem az embereket, szépen azt is belevésném a fejükbe, hogy nem jók a kereskedelmi TV-k.
A lényeg az, hogy úgy alakítjuk át a társadalmat, hogy az közben észre sem veszi. Ennek az az egyik fő titka, hogy elhiteted az emberekkel, hogy szabad akaratból döntenek, közben pedig a háttérben mégis te formálod a gondolkodásukat. Ez egyébként a demokrácia titka.
ma 20:15
Meg a fasizmusé, a totalitárius rendszereké is stb.
Ajánlom Thomas Mann Mario és a varázsló c. művét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!