Mikor akarják beszüntetni az egyetemek felét Magyarországon?
Ez nagyon durva, ma délután olvastam...
Én spec azon akadtam ki, hogy a Corvinus is elveszíti a függetlenségét... Az ország legnevesebb, európai szintő közgazdaságtudományi intézményét fogják "szétosztani" a BME az ELTE és a SzIE között.. Hol vannak ezek a közgazdaságtanhoz??
Egyébként nagyon remélem hogy ez a tervezet meg fog változni, Hoffmann Rózsa is azt mondta hogy ez csak egy "ötlet"... De azért már egyezkedik a többi megmaradó egyetem rektorával, bezzeg a többi vezetőt nem hívták meg...
f*ck
Az igaz, hogy az elmúlt években minden kis névtelen főiskolából egyetem lett. Ennek semmi értelme. Sem az oktatói kvalitás nem felel meg az egyetemségnek, sem a kiadott diploma színvonala.
DE az, hogy a Corvinust szét akarják verni elég felháborító. Az egyik legjobb nevű egyetem. Remélhetőleg ezen még változtatnak, hisz azt állítják, hogy ez csak egy munkaanyag.
12:26
Gyere a Nyugat-magyarországi Egyetem geoinformatikai karára. 120-an kezdik, 3. félévre maradnak 5-10-en, első félév felénél már elkezdődnek a kiiratkozások, hogy "túl kemény a matek". Természetesen a földmérő és földrendező mérnöki szakról beszélek. Van nálunk olyan eltés, aki már megbánta, hogy átjött az eltéről. Leadhatta a tárgyai nagy részét, majd második félévben geodéziából bedarálták.
Ne ítélj meg egy egyetemen a sz.ar szakjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!