Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az antiszemitizmus betegség?

Az antiszemitizmus betegség?

Figyelt kérdés

2016. febr. 15. 08:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
93%

"Ez is akkora hazugság, hogy zsidók egyáltalán részt vettek a 48-as forradalomban, nemhogy nagy számban. Egy zsidó egyszer ezt hazudta egy könyvben, és azóta ismételgetik."

Hát, azt hiszem neked tényleg sokat kell még tanulnod.

2016. febr. 17. 18:24
 52/61 anonim ***** válasza:

"Nem hiszem, hogy bármivel jóvátehetnének több százezer gyilkosságot."

Kiknek kellene jóvátenni? Akik elkövették már jórészt nem élnek. Vagy a ma élő zsidókon akarod számon kérni, h más emberek mit követtek el fél évszázaddal ezelőtt? Mi közük nekik ahhoz? Rajtad sem kéri számon senki a népirtásokat, amikben a magyarok közreműködtek. Te mit szólnál, ha azt mondanák, h Biszku Béla bűneiért neked kell felelned?

2016. febr. 17. 18:33
 53/61 A kérdező kommentje:
Mi, az ebben a betegségben szenvedők nem tartjuk véletlennek a kommunizmusban való nagy részvételét egy népnek. Szerintünk ez az egész népet jellemzi. De most amúgy is általánosságban volt szó a jó és gonosztetteikről. Biszku Béla sok helyen zsidónak van jelölve. Lehet, hogy nem az, de számunkra, betegek számára az, belsőleg, mentalitásban mindenképpen egy szemét gazember, nem magyar.
2016. febr. 17. 18:53
 54/61 anonim ***** válasza:

Te már menthetetlen vagy.

Sajnállak.

2016. febr. 17. 20:03
 55/61 anonim ***** válasza:
75%

ma 17:47

"Sose kérdezte a nagymamáját, hogy miért van a kezén tetoválás. "

Nem olvastam róla a részleteket, annyira sose hozott lázba, elõbb már írtam: attól, hogy valaki nem tudja magáról, hogy zsidó, vagy akár biztos, hogy nem zsidó, még nem kell rasszisának, nácinak lenni.

DE

Nem árt tudni, hogy a tetkót még családi körben se nagyon mutogatják. Az nem vitézségi érdemrend. Sokan, akiknek van, soha ne járnak rövidujjúban, pont azért.

ÉS

Egy szomszédomról tudtam, de soha nem láttam. egyszer elmesélte a történetét és megmutatta. A történet hosszú, ezért csak a tetkóról.

Elmonda, egyszer kereste és nem találta. Aztán meglett. Ugyanis azt az alkar felsõ részére csinálták, ott kereste, csakhogy amiko kapta, vékony gyerek volt, idõ közben úgy alakult, hogy átkerül alkarjának az alsó részére. Éppígy kerülhetett az alsó belsõ részre, akkor másik ember nem látja, csak véletlenül. De, ha, mint mondtam, minig hosszúujjúban van, akkor véletlenül se.

Szóval nem lehetetlen. Ennyi. Konkrétumot nem tudok és mint montam, nem is érdekel.

+++++

kérdező

Attól tartok, ma 20:03 -nak igaza van, de már megírtam, hát elküldöm.

ma 17:11

"Nem hiszem, hogy bármivel jóvátehetnének több százezer gyilkosságot."

Miféle több százezer gyilkosságot? A zsidók nyakába akarod varrni Kádár vérbíróit? Mert azok között alig volt zsidó, HA egyáltalán.

Ha meg a '19-es kommünrõl beszélsz, hát nincs érdemleges adat, amelyik kb 1000-nél többet mondana, azoknak az áldozatoknak is jelentõs része zsidó volt.

A több százezer, az a Ti saratok, Ti, az ebben a betegségben szenvedők gyilkoltatok meg több százezer magyart, csak mert zsidonak születtek. Konkrétan több, mint 400 ezret. Részin Auschwitzban, részint a dunába lõttétek. Többek között Richter Gedeont, aki nélkül nem lenne magyar gyógyszeripar, vagy jóvl gyengébb és ha igen tisztelt Ayukádnak fejfájása van, nem kapna kalmopirin, meg Te sem a fogfájásodra.

"Ganz Ábrahám sem önzetlenül volt gyáros"

Melyik gyáros önzetlenül gyáros vazze? Gyárosok aztán igazán nem csak zsidók voltak.

Igaz, viszonylag többen, de ki tiltotta meg a magyar fõnemeseknek, hogy irdatlan vagyonukat ne vadászatokon meg a kaszinóban ....ák el, hanem garakat, bankokat alapítsank, he?

Amúgy meg tévedsz: a kiegyezés után, az emncipációnak annyira örültek, hogy ELSÕSORBAN az ország emelkedéséért tették, amit tettek és csak mellesleg a haszonért. Érdeklõdj csepelen olyanoktól, akiknek felmenõi még a iess Manfréd mûvekben dolgoztak a 2. vh elõtt. Kédezd meg, azok mit meséltk.

ma 17:14

"hazugság, hogy zsidók egyáltalán részt vettek a 48-as forradalomban, nemhogy nagy számban. "

Mert a Te elõítéletedbe ez nem fér ugye? Azt meg ki nem ..... le ?

1). Saját egyik dédim nemzetõr volt, a feljegyzés a helyi zsidó múzeumban 1939-ben még megalálható volt, ha majd egyszer arra járok, megnézem megvan-e még. Mindenesetre ez dokmentált, tehát leglább egy biztosan volt.

Néhány tényrõl, adatról itt olvashatsz: [link]

2) Ha fröcsögés helyett utánanéztél volna, megtaláltad volna, hogy Kossuth szerint csaknem húszezren, ami persze a hozzáértõk szerint nagy tévedés,

DE

levéltári iratok szerint az 1848 - 49-es szabadságharcban, körülbelül 8-10 ezer zsidó katona harcolt a 160-170 ezres magyar hadseregben. 153 zsidó hadtiszt volt, közülük kilencen az őrnagyi rangig vitték.

Mégegyszer, ezek LEVÉLTÁRI IRATOK adatai, bármikor ellenõrizhetõk ( najó, persze nyitvatartási idõben ). És az is ehet, hogy legalább történész, töritanár diploma kell hozzá, hogy beengedjenek, de probléma szál se, imádott vonádnak van ilyen, megk´red, menjen veled.

Továbbá dokumentumok bizonyítják, hogy Windischgrätz és mások különösen nagy pénzbirsággal súlytották a zsidó közösségeket, amiért támogqtták a szab. harcot.

Zsidók a magyar forradalom- és szabadságharcban 1848/49 - [link]

Mellesleg az 1. vh.ban sem unatkoztak ( saját Nagyapám pl Przemyslnél sebesült ), a monoriakról itt olvashatsz: [link] seb. é. = sebesülési érdemrend ( a többi, egybetûs rövidítést nem tudom, azok is valamilyen érdemrend. )

A részlet, mint látható a Magyar hadviselt zsidók aranyalbuma c. kiadvanyból való, könyvtárban megtalálod. ( Lhet, könyvesboltban is, csak nagyon drága, de nem szoktak rászólni arra, aki ott olvasgat )

Ebben olvasható egyébként József fõherceg elismerõ nyilatkozata is.

Persze, ha keresel, találsz egyebet is, gugli a barátod. Pl szbadsáharc zsidó , esetleg 1848 49 szabadságharc zsidó

ma 18:53

"az egész népet jellemzi"

Komolyan? A zsidó suszterokat ( = cipész ), szabókat, órásokat, mûszerészeket, csóró falusi szatócsokat ( vegyesbolt ) fûszereseket, zöldségeseket, akik hitelbe árultak, aztán vagy megkapták, vagy nem, vagy a makói hagymakereskedõket, a tokaj - mádi bortermelõket és borkereskedõket, akik nélkül nem lett volna világhírû a tokaji bor, a makói hagyma?

Szóval mégegyszer: fröcsögés helyett próbálj kupálódni, hogy az értelmes emberek se röhögjenek ki!

2016. febr. 17. 20:20
 56/61 A kérdező kommentje:
Tipikus zsidó vagy, véded a saját néped eszetlenül. Még azt is tagadod, hogy 200 ezer magyart megöltek Rákosiék. Egyébként egy zsidó tanácsára. Mi magyarok nem öltünk meg 400 000 magyart. A zsidókat és a magyarokat ne keverjük össze, mert a zsidók nem szoktak asszimilálódni. Most az is kiderült, hogy a zsidók önzetlenül lesznek még milliomosok is. Hát persze. Csak az előítéleteket erősíted te is, terjesztve a betegséget.
2016. febr. 17. 21:12
 57/61 anonim ***** válasza:
85%

Persze, hogy tipitkus zsidó vagyok, hát milyen lennék? Pontosabban tipitkus MAGYAR zsidó, közelebbrõl pesti zsidó.

Azt viszont nem tudom, mi a francnak próballak kupálni, hisz Te nem is vagy magyar, ha mégis, akkor hazaáruló, mint szálasi volt és pesze, hiába kapálózol, te ölted meg azt a 400 ezer MAGYART.

És ezt már tényleg nem magyarázom el, mibõl látom, viszont, ha megtanulsz olvasni és kupálódsz nem keveset, akkor magad is rájössz.

Ha nem, nem, maradsz a hülyeségeiddel, kit érdekel, hisz nem vagy magyar, csak egy magyarellenes, nemzetellenes áruló, aki a magyarság, a Magyar Nemzet vesztére tör.

Egye fene, bár kár beléd, azért egy mondatnyit még próbálok segíteni, ha hiába is, hisz bizonyítottad, hogy nem tudsz olvasni.

SZÓVAL:

MANAPSÁG OYLAN IDÕKET ÉLÜNK, AMIKOR A TUDTLANSÁGBAN MARADÁS NEMZETÁRULÁS.

2016. febr. 17. 21:30
 58/61 A kérdező kommentje:
És a Mazsihisszel mi van? Állítom, hogy csak terjeszti ezt a betegséget, azzal, hogy mindenbe beleüti gusztustalanul az orrát. Ők és felmenőik, és rengeteg közéleti zsidó életben maradt, akit "nem öltem meg". Látod, mire megyünk velük, milyen magyarellenesek.
2016. febr. 17. 21:53
 59/61 anonim ***** válasza:

Megint buaságot beszélsz.

A Mazsihiszrõl inkább csak olvasok, ortodox vagyok, a Mazsihisz másik "cég". Annyit azért tudok, hogy csak abba beszélnek bele, ami rájuk tartozik, pl az emlékezés az áldozataidra, arra a több, mint 400 ezerre, köztük a kb 15 ezer, akit Kamenyec Podolszkijban "ideenrendészkedtetek", miközben többségük felmenõi már a 19. sz. közepén adót fizettek Magyarországon és bejelentett lakásuk volt, ahonnan 1941 aigusztuaban a leszármazottaikat elhurcoltáktok, majd meggyilkoltattátok.

Amúgy meg aki beteg AKAR lenni, annak nincs szüksége terjesztõre, ne próbáld rákenni, ez s jön be.

Marad az olvasni tanulás és a kupálódás.

2016. febr. 17. 23:00
 60/61 anonim ***** válasza:
47%
* ez SE jön be
2016. febr. 17. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!