Milyen tüntetés lesz holnap? Valaki írna részleteket. Valami baloldali tüntetés várható állítólag
Valami tanarok csinalnak valami tuntetest, mert olyan bajaik vannak, hogy osszeroskad a kozoktatas, meg fenn vannak akadva azon, hogy kretat is sajat penzbol kell venni, meg olyan semmi bajaik is vannak, hogy a klikk igyekszik mindenkit szembeforditani mindenkivel, ertekelhetetlen tankonyveket soznak rajuk, nehol a klikk elfelejti befizetni a futest olyan 3-4 honapig.
Szoval, ilyen apro semmisegek.
Amugy, te melyik orszagban elsz, hogy ezekrol a kb fel eve meno felhaborodosakrol semmit nem hallottal?
Mi értelme van mindenre, ami nem tetszik, azt mondani, hogy baloldali?
A taxisok Uber ellenes demonstrációja is baloldali volt?
Az, hogy tanárok nem elégedettek a rendszerrel, az nem oldalfüggő.
Nem a jobboldal ellen, hanem az oktatás idióta módon végrehajtott átalakítása miatt tüntetnek.
Hülye az, aki elhiszi, amit a Fidesz mond, hogy ezt a tüntetést a baloldal szervezi!
Hazugság!
NEM KELL ELHINNI AZT, AMIT A FIDESZ MOND!!!
Csak azért mondja a Fidesz, hogy legyen már egy bűnbak, és nehogy már Orbán autoritárius diktatúrája ellen lázadjon, hanem Gyurcsány ellen!
ÍGY VAN! NEM A BALOLDAL SZERVEZI!!!!
(csak megpróbál politikai hasznot húzni belőle :D)
"ÍGY VAN! NEM A BALOLDAL SZERVEZI!!!!
(csak megpróbál politikai hasznot húzni belőle :D)"
Kurvä vicces vagy!
Mivel bizonyítod, hogy a baloldal uszította a tanárokat???
Magyarázd már meg nekem, hogy ezt hol hallottad?
Te normális vagy? Értelmezd már, amit írtam. Senki nem mondta, hogy a baloldal uszította őket. A tanárok egységesen kiálltak egymás mellet a baloldal pedig a háttérbe ugrál, hogy "Igen, igen! Ez így van." A baloldali médián pedig tolja az arcunkba, hogy "Énistámogatom, énistámogatom!!!". De ezen nem kell besértődni. A köztévé ugyan ezt csinálja a migráns-üggyel: "Én, csináltam, én csináltam. Látjátok? Én megmondtam."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!