Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják annyira Szálasit...

Miért utálják annyira Szálasit a demokraták, mi rosszat tett?

Figyelt kérdés
Sokkal kevesebb zsidó halt meg alatta, mint Horthy idején. Mégis sokkal jobban démonizálják, mint Horthyt. Rengeteg erénye is volt, a bolsevizmus ellen harcolt, amiért akasztás lett az osztályrésze.

2016. febr. 8. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
Akkor ne fogadd el, ez szubjektív dolog, de ne várd el, hogy ilyen gyenge érveléssel ne várd el, hogy elfogadjuk a te álláspontodat. Ugrálsz össze-vissza a történelembe, olyanokat állítasz, amiket a magyar történelem cáfol meg, ha rákérdeznek egy szó jelentésére te nem tudsz válaszolni. Ezek után a nézeteimbe semmi nem változott.
2016. febr. 9. 20:13
 62/71 anonim ***** válasza:
70%

Kérdezõ, tökmndegy, minek nevezed.

Ha valaki nyilvánított akaratom ellenére a lakásoba jön, az nem vendég, nem barát, hanem BARÁTSÁGTALAN BETOLAKODÓ.

Ha a Hazámba bevonul egy másik állam hadserege a Hazám államfõjének tiltakozása ellenére, akkor az az állam a Hazámnak ellensége. aki pedig személysen összeáll vele, az HAZAÁRULÓ. Ennyi. ( És tök mindegy, hogy személyesen az Hazám akkori államfõjét szeretem, vagy nem szeretem. )

2016. febr. 9. 20:27
 63/71 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell elfogadni, de Szálasi odakerült, ahová való volt: a történelem szemétdombjára. Az, aki "rehabilitálja" őt azzal számomra nincs miről beszélni.
2016. febr. 9. 20:27
 64/71 anonim ***** válasza:
75%

Bocsi, kifelejtettem egy lényegeset:

Szállasi, mint mondtam, HAZAÁRULÓ volt.

Így aki ma Szálasit dicsõíti, "hazafiasnak" mondja, AZ IS HAZAÁRULÓ.

Ezt még fokozza, hogy Bajcsy Zsilinkszy Endrét, aki a legnehezebb idõkben vlóban hazfiként visekedett, hazaárulónak mondja.

Még a tetejébe szembeállítja a magyarsággal azt a magyar zsidóságot, melynek tagjai 1848-49 -ben számarányához képest KÉTSZEERANNYIan harcoltak, véreztek és haltak a MAGYAR FÜGGETLENSÉGÉRT, mint a nem zsidók, akiket ezért Windischgrätz példátlan nagy pénzbüntetéssel sújtott ( a börtönrõl nem is szólva ), akik megalapozák a magyar gyógyszeripart ( Richter Gedeon, akit elismerésképp dunába lõttek ), textilipart ( Goldberger Leo ), malomipart, nehézipart ( Ganz Ábrahám, Weiss Mannfréd ), olimpiakon, eb, vb-ken sok dicsõséget szereztek a magyar szineknek.

Szóval, Kérdezõ, szomorúan kell megállapítanom, hogy TE HAZAÁRULÓ vagy.

A tudatlanságod lehet magyarázat, de NEM MENTSÉG.

( "Voltaképpen csakis ott van szükség mentségre, ahol nincs mentség." ( Székely János: Caligula helytartója, utolsó felvonás utolsó mondat. ) )

2016. febr. 10. 19:35
 65/71 A kérdező kommentje:
nneduddmeg, hidd el, megtisztelő a gonosz gyalázkodása. te magad bizonyítod be, hogy Szálasi mekkora ember volt azzal, hogy ennyire szidod. hasonlóan, hazafinak nevezni a szövetségeseinkre fegyverrel támadó, közönséges gyilkos (Ácsimot ölte meg) Bajcsy-Zsilinszkyt, elég meredek
2016. febr. 10. 20:47
 66/71 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező ne vergődjél már.
2016. febr. 10. 21:23
 67/71 anonim ***** válasza:
67%
Neked kár beszélni, viszont én nem értem az előttem szólókat, időpocsékolás egy értelmi fogyatékossal vitázni, nomeg nem is egy úriemberhez méltó dolog.
2016. febr. 10. 21:54
 68/71 anonim ***** válasza:
100%

# 65/67 Időpont ma 20:47

szálasi épp akkora ember volt, amekkorára nőtt. Ettől még örvendetes az, hogy megdöglött, már nem elég hamar. :-(

2016. febr. 10. 22:07
 69/71 anonim ***** válasza:
77%

Mert egy hazaáruló, aki az utolsó pillanatban lelépett az országban, mikor már felfogta, hogy nyakig ül a trágyában.

Megérdemelte az akasztást, nem képviselte a magyarságot, csak ártott a saját népének.

2016. febr. 11. 12:52
 70/71 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezõ, próbálj TANULNI, megismerni a TÉNYEKET. Minél többféle forrásból.

Ha már eleget tanultál, rá fogsz jönni: NEM SZIDTAM, NEM DÍCSÉRTEM senkit, csak tényeket közöltem.

A TÉNYEK pedig nem gonoszok, nem jók, VISZONT makacs dolgok.

( Ja persze, annál rosszabb nekik. Mármint a tényeknek. :) )

2016. febr. 11. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!