Miért utálják annyira Szálasit a demokraták, mi rosszat tett?
Kérdezõ, tökmndegy, minek nevezed.
Ha valaki nyilvánított akaratom ellenére a lakásoba jön, az nem vendég, nem barát, hanem BARÁTSÁGTALAN BETOLAKODÓ.
Ha a Hazámba bevonul egy másik állam hadserege a Hazám államfõjének tiltakozása ellenére, akkor az az állam a Hazámnak ellensége. aki pedig személysen összeáll vele, az HAZAÁRULÓ. Ennyi. ( És tök mindegy, hogy személyesen az Hazám akkori államfõjét szeretem, vagy nem szeretem. )
Bocsi, kifelejtettem egy lényegeset:
Szállasi, mint mondtam, HAZAÁRULÓ volt.
Így aki ma Szálasit dicsõíti, "hazafiasnak" mondja, AZ IS HAZAÁRULÓ.
Ezt még fokozza, hogy Bajcsy Zsilinkszy Endrét, aki a legnehezebb idõkben vlóban hazfiként visekedett, hazaárulónak mondja.
Még a tetejébe szembeállítja a magyarsággal azt a magyar zsidóságot, melynek tagjai 1848-49 -ben számarányához képest KÉTSZEERANNYIan harcoltak, véreztek és haltak a MAGYAR FÜGGETLENSÉGÉRT, mint a nem zsidók, akiket ezért Windischgrätz példátlan nagy pénzbüntetéssel sújtott ( a börtönrõl nem is szólva ), akik megalapozák a magyar gyógyszeripart ( Richter Gedeon, akit elismerésképp dunába lõttek ), textilipart ( Goldberger Leo ), malomipart, nehézipart ( Ganz Ábrahám, Weiss Mannfréd ), olimpiakon, eb, vb-ken sok dicsõséget szereztek a magyar szineknek.
Szóval, Kérdezõ, szomorúan kell megállapítanom, hogy TE HAZAÁRULÓ vagy.
A tudatlanságod lehet magyarázat, de NEM MENTSÉG.
( "Voltaképpen csakis ott van szükség mentségre, ahol nincs mentség." ( Székely János: Caligula helytartója, utolsó felvonás utolsó mondat. ) )
# 65/67 Időpont ma 20:47
szálasi épp akkora ember volt, amekkorára nőtt. Ettől még örvendetes az, hogy megdöglött, már nem elég hamar. :-(
Mert egy hazaáruló, aki az utolsó pillanatban lelépett az országban, mikor már felfogta, hogy nyakig ül a trágyában.
Megérdemelte az akasztást, nem képviselte a magyarságot, csak ártott a saját népének.
Kérdezõ, próbálj TANULNI, megismerni a TÉNYEKET. Minél többféle forrásból.
Ha már eleget tanultál, rá fogsz jönni: NEM SZIDTAM, NEM DÍCSÉRTEM senkit, csak tényeket közöltem.
A TÉNYEK pedig nem gonoszok, nem jók, VISZONT makacs dolgok.
( Ja persze, annál rosszabb nekik. Mármint a tényeknek. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!