Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balog Zoltánt miért nem...

Balog Zoltánt miért nem váltják le?

Figyelt kérdés

Ha ennyire elégedetlen mindenki, akkor miért nem vonulnak a Parlament elé, és követelik, hogy váltsák le azt a "majmot"?

16/f

A takonykölyközős kommenteket légyszives hagyjuk ki. Érdekel a téma, csak "kezdő" vagyok benne. :D Miért nem váltják le, ha ennyira utálják?

2016. febr. 2. 20:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Felesleges tanulni azokat a dolgokat, amiket soha az életben nem fogok használni."

Pl Két 5 jegyű számot írásban is simán össze lehet szorozni, mégse teszi senki, hisz már minden telefonban van számológép. Mégis elég ciki nem tudni, hogyan kell.

De a legtutibb, már nem tudom hol hallottam: a "Talpra magyar" című vers! :D :D

Na ezért kell ezeket tudni, hogy ne rajtad röhögjenek!

2016. febr. 2. 23:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Alapvetően egyetértek, hogy Balog nem oda való, DE:

"Iskolákban nincs kréta sem, papír és festék a nyomtatóban sosem kapunk... " -ez előtte is így volt, és több pénz sokkal akkor se lesz a rendszerben, ha őt leváltják, erről nem ő tehet, hanem a felettesi, és az, hogy szegény az ország. Nem csak ezekre a dolgokra kellene a pénz az oktatásban, hanem 1000 más dologra is.

"Tudás alatt azt értem, hogy ma például hiába tudom egy csomó költő életét, ha utána az Excelt nem tudo használni akkor süthetem az irodalmi tudásomat. " - Az exel tudás se ér semmit. Programozni kéne tanulni, meg alapvető informtikai ismereteket tudni. A költészet, egyébként szép dolog, ne szóld le.

"minek kell más országok történelmét tanulni? Ők sem tanulják a miénket. " - Ez tömény baromság.

Ha nem érdekel az alap műveltség, ne járj gimibe!!!! Menj szakközépbe, tanulj szakmát, okj-t, aztán menj dolgozni. Ha keresett szakmát tanulsz ki, arany életed lesz. Érettségi azért nem árt, hogy később ha szeretnél tudj mennyi egyetemre, ha szeretnél.

Lehet, hogy Balog Zoltán nem tudja mire van szükség az oktatásban, de te még annyira sem. Ezt hidd el nekem.

2016. febr. 3. 00:23
 23/23 anonim ***** válasza:

A minisztereket nem a parlament váltja le, hanem a köztársasági elnök a miniszterelnök javaslatára.

Tehát Orbánnál kell tüntetni.

2016. febr. 3. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!