Balog Zoltánt miért nem váltják le?
Ha ennyire elégedetlen mindenki, akkor miért nem vonulnak a Parlament elé, és követelik, hogy váltsák le azt a "majmot"?
16/f
A takonykölyközős kommenteket légyszives hagyjuk ki. Érdekel a téma, csak "kezdő" vagyok benne. :D Miért nem váltják le, ha ennyira utálják?
"Törivel is! Jó legyen! De! minek kell más országok történelmét tanulni? Ők sem tanulják a miénket."
Na itt kibukott, honnan fúj a szél. Más országok történelmét mindig is tudni kellett, ez nem most fog megváltozni...hozzátartozik az alapműveltséghez, pluszban más országok, nagyhatalmak történelme nagyban befolyásolta a miénket is és nem fordítva!
De nem is ez a lényeg.
1. Az, hogy töriből mi van, nem az államtitkártól függ.
2. Pont nem emiatt elégedetlen vele, aki elégedetlen, teljesen más okból, amit úgy látom, nem értesz.
3. Ha le is váltják Balogot, szerinted fog változni a töri tananyagon valami?
4. Ha le is váltják, egy másik fideszes fog a helyére ülni, aki hasonló utasításokat fog végrehajtani...ennyi
:D
Teljesen másképp látom úgylátszik!
Felesleges tanulni azokat a dolgokat, amiket soha az életben nem fogok használni. Történelem, irodalom. Nyelvtanból nem tudok megírni egy önéletrajzot, de a főnévi igeneveket tudom... Pedig tudjuk, melyik a fontosabb.
A mai tananyagok fele felesleges. Töriből magyar töri, nyelvtanból földrajzi nevek, érvelő szöveg, önéletrajz, pályázatírás.
Biológiából emberi szervezet, elsősegélynyújtás. De miért is jók, hogy tudom a költők önéletrajzát? Mikor fogom én ezeket használni?
Akik azt mondják, hogy jó dolog tudni a nyelvtanból az ilyen-olyan toldalékokat, azok indokolják már meg hogy miért? Miért jó ez? (ui: 5-ös voltam nyelvtanból, de azért megkérdezem.)
Kérdező, baromi magas színvonalat képviselsz.
Azért nem tudsz megírni egy önéletrajzot, mert nem is akarsz.
A nyelv helyes használata nélkül még kevesebbet tudnál.
Angolul sem tudsz megírni semmit sem, ha a tanár szidásán kívül semmihez sem értesz.
"Felesleges tanulni azokat a dolgokat, amiket soha az életben nem fogok használni. Történelem, irodalom. Nyelvtanból nem tudok megírni egy önéletrajzot, de a főnévi igeneveket tudom... Pedig tudjuk, melyik a fontosabb."
Ha tudnád, mi (80-as 90-es évek) mennyi felesleges dolgot tanultunk meg anno! Olyan dolgok, amik kétségtelenül nem jöttek soha többé elő.
Kérdező! Te mi szeretnél lenni, ha elvégzed a sulit?
De mondjuk pont a töri olyan, hogy bármi legyen az ember, nem árt ismerni! Nagyon sok 16 éves ezt még nem tudja, éppen ezért azt sem tudja, hogy milyen tudásra lesz szüksége később! Csak lázad és abban biztos, hogy minden felesleges! Aztán később (10-20 év múlva) jön rá, hogy milyen jó, hogy ezt anno a tanár bevasalta rajtunk, még mindig emlékszem rá! De pl a főnévi igenevek elég fontosak, akármi is lesz belőled...még az önéletrajzhoz sem árt. Történelem, irodalom...alapműveltség...de majd később Te is rájössz!
"Ha tudnád, mi (80-as 90-es évek) mennyi felesleges dolgot tanultunk meg anno! Olyan dolgok, amik kétségtelenül nem jöttek soha többé elő."
Látszik is, hogy hol tart az ország.
Erről van szó! A tanárok is ezért baccák a kefétés a diákok is,mert tele vana tananyag értéktelen marhaságokkal a normálisra meg nem jut semmi idő.
Nem attól leszel kemény,hogy bemagolod a hülyeségeket,hanem az értékes tudástól,aminek hasznát veszed az életben.
Töri és irodalom helyett jöhetne tesi vagy közgazdaságtan.
"Látszik is, hogy hol tart az ország."
Az ország azért is tart ahol, mert épp a történelmet nem ismerik sokan!
Helyes, hogy idézõjelbe tetted a "majmot", mert idézõjel nélkül a majmok nagyon megsértõdtek volna.
Amúgy az a helyzet, hogy akik fontosnak érzik, hogy Téged színvonalasan oktassanak, godolkodó emberré neveljenek, azoknak nincs hatáskörük, hatalmuk arra, hogy leváltsák.
Akiknek meg van, azoknak pont az a fontos, hogy a befolyásos székekben "majmok" üljenek. És azoko nem is utálják, sõt.
"Felesleges tanulni azokat a dolgokat, amiket soha az életben nem fogok használni."
Amikor M. Faradayt megkérdeték, mi értelme annak, hogy drótokat rángat egy mágnes elõtt, azt felelte:
Nem tudom, de valószínû, hogy 20 év múlva önök ez után jelentõs adóbevételre tesznek szert.
( enyleg így lett. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!