Balog Zoltánt miért nem váltják le?
Ha ennyire elégedetlen mindenki, akkor miért nem vonulnak a Parlament elé, és követelik, hogy váltsák le azt a "majmot"?
16/f
A takonykölyközős kommenteket légyszives hagyjuk ki. Érdekel a téma, csak "kezdő" vagyok benne. :D Miért nem váltják le, ha ennyira utálják?
Dehogy elégedetlen vele mindenki!
Csak a balliberálisok elégedetlenkednek!
Ők nem értik meg, hogy milyen csudadolgok történnek mostanában Magyarországon!
tanárokra gondolok. Sok adminisztráció. Iskolákban nincs kréta sem, papír és festék a nyomtatóban sosem kapunk...
Mellesleg ma már teljesen más számít tudásnak, mint amit leadnak.
"Mellesleg ma már teljesen más számít tudásnak, mint amit leadnak."
A tudás 10, 100, 10000 éve is ugyan az volt.
Viszont ma már ezt a tudást egyénileg is megszerezheted.
Ez persze nem azt jelenti, hogy leveszi a felelősséget a kormányról a szr oktatásirendszer miatt. De ez neked sem lehet kifogás. Jelenlegi tudásomnak kb a 15-20%-t szereztem általános és középiskolában. És nem azért mert rossz tanuló voltam. Megtanultam mindent, de rengeteget olvastam, olyan dolgokról, amit akkor sem tanítottak az iskolában.
Kedves utolsó!
Tudás alatt azt értem, hogy ma például hiába tudom egy csomó költő életét, ha utána az Excelt nem tudo használni akkor süthetem az irodalmi tudásomat.
Törivel is! Jó legyen! De! minek kell más országok történelmét tanulni? Ők sem tanulják a miénket.
Az, hogy az irodalom nyelvtan/töri alapműveltség rész, az már megint más dolog, hogy kinek mi az alapműveltség. Egy idős bácsinak biztosan az alap dolog, hogy tudja az irodalmi dolgokat, de ma már a fiatalok körében ez nem számít annak.
Na ez a baj! Ezek a maji fijatalok nem tuggyák mi a tisztelet!!!
Neked tulajdonképpen mi a bajod vele?
Ha annyira érdekelné a sok lázadó taknyot az oktatás, akkor tanulna magától is.
A hozzád hasonlóaknak tökéletes a Balog.
A tanárokat pedig miattatok jobban sajnálom.
Sorkatonaságot a maji fijataloknak!
Tanújják meg mind hogy a tisztelet fontos, hogy tisztejjék a tiszteleteseket!!!!
"Az, hogy az irodalom nyelvtan/töri alapműveltség rész, az már megint más dolog, hogy kinek mi az alapműveltség. Egy idős bácsinak biztosan az alap dolog, hogy tudja az irodalmi dolgokat, de ma már a fiatalok körében ez nem számít annak."
Az csak egy dolog, hogy a "mai fiatalok körében nem fontos" de attól az még fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!