Matolvsy-t miért nem váltják már le?
Egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen buta, felkészületlenséget magából árasztó, valami más világban élő ember a Magyar Nemzeti Bank elnöke lehet....
https://www.youtube.com/watch?v=X1H-xUrdSS8
Már régebben is ezt gondoltam, de megnéztem a videót, és csak még jobban ez lett a véleményem. Van egyáltalán olyan ember, akinek tetszenek Matolcsy intézkedései? Főleg miután azt is kijelentette, hogy őt az sem érdekli, ha 600 FT 1 euró?
Neki köszönhetjük a 27%-os áfát is (ha jól tudom).
Miért nem váltják le? 100%, hogy lenne nála jobb ember is erre a posztra ! Hogy ki, azt nem tudom, de biztos lenne.
Bocsánat látom a kérdést elírtam:
MatolCsy
Hátha nem érdekli, akkor tényleg alkalmatlan a posztra. Hisz különben tucatnyi nemzetközi és hazai törvény szorítja rá hogy a 30%-os lebegtetési sávban maradjon. Ami cca. 210-390 forint/euró, a sáv két szélső értéke.
Amúgy meg csak arra reagált unortodox lángelménk hogy a forint gyengülése miatt károgni ökörség.
Aminek csak az a szépséghibája, hogy az exportőrök ösztönzése ezzel nagyon gyér önmagában és a külkereskedelmi mérleg is csak épphogy pozitív, aminek a különbözetét önmagában viszi a hazai devizaválság. ( államközi devizakitettség plusz a lakosság egy részét érintő devizahitelek)
A kamatcsökkentés és az infláció elleni túlpörgetett küzdelem is éppen ellene dolgozik. Az a probléma hogy úgy tűnik a kormányban nem tudja a bal kéz hogy mit csinál a jobb. Kalandorpolitikával nem lehet hosszútávon országot vezetni, mert a hazai és külföldi befektetők előbb utóbb ráunnak erre és egy nagyobb huppanó az amúgy is sérülékenyebb gazdaságot, durván a padlóra küldi.
És mégis ki váltaná le?????????!!!!!!!!!!!!!!!
Senkinek sincs joga hozzzáááá!!!!!!!!
Egyáltalán, hogyan gondolhatsz ilyet?????????!!!!!!!!!!
A JEGYBANK FÜGGETLEN!!!!!!!!!!!
Simor Andrást sem lehetett leváltani, pedig mindent megpróbáltak az eltávolításáért, de leváltani nem lehet.
Igazán mélyedj magadba, és gondolkodj kicsit, azon hogyan születhetett meg olyan gondolat a fejedben, hogy a jegybank elnöke eltávolítható.
Hogyan várhatsz el ilyet a Fidesztől vagy az ellenzéktől vagy bárkitől???????!!!!!
Matolcsy azt tesz, amit akar!!!!! A Fidesznek semmi köze hozzá, különben a jogállamiságet sértené.
Vagy már rögtön a jogállamot is föl akarod számolni a jegybank függetlenségének a megsértésével????!!!!!!
"A JEGYBANK FÜGGETLEN!!!!!! "
Nem tudom eldönteni hogy ezt most irónia vagy a birkaizmus újabb mélypontja.
Nem véletlenül hívják Eltolcsinak :)
Szerintem a Fidesz stratégiája pont erre épül. Ne Orbánt utáljuk a szar gazdaság és a sok adó miatt, hanem a Matolcsyt. Ugyan ez Hoffmann Rózsával és Balog Zoltánnal.
Ne dőljetek be ennek, minden Orbán kezében fut össze, ő teszi tönkre az országot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!