Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ha szerintetek...

Fideszesek! Ha szerintetek jogos volt a csipszadó meg a cigiadó, meg az energiaital adó, ami ugye az emberek egészsége miatt volt, akkor hogy magyarázzátok hogy a disznóhús áfáját levitte a kormány?

Figyelt kérdés
Ráadásul orbán haverjáé Magyarország fél disznótelepe... Szerintetek nem érdekes ez? Vagy a disznóhús egészséges, a chips meg nem?
2016. febr. 2. 15:06
1 2
 11/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
74%

"A disznóhús a legegészségtelenebb húsfajta, mivel tele van zsírral ami elhízásért felelős, szívinfarktus kockázat növelő, érelmeszesedést okoz stb... "

A disznóhúsfogyasztás hiánya komoly agresszivitást okoz. Nézd csak meg, hogy kik nem fogyasztanak disznóhúst!

2016. febr. 2. 19:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Tehát ez teszi a vakbuzgóság. Dicsérik a disznóhúst mert a viktor azt mondta :) Nemsemmi. A legzsírosabb húsféle. Direktbe hízlalják hogy jó zsíros legyen. Elhízás és minden mást okoz. De sebaj :) csak a reakciókra voltam kiváncsi hogy mennyire tudjátok védeni azt ami tök ellentmondásos a führer szavaival.
2016. febr. 2. 21:21
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Nálad minden a viktor szava amivel nem értesz egyet? Nem képzelsz magadról picit sokat?
2016. febr. 2. 22:13
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
A rohadt nagy különbség az hogy a disznóhús mértékkel fogyasztva egészséges. A cigi nem.
2016. febr. 3. 02:16
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Csak hogy ellentmondjak neked: az alkoholt is adóztatják, pedig mértékkel az is egészséges. Ja és nem vagyok fideszes :)
2016. febr. 3. 17:38
 16/20 anonim ***** válasza:
8%

"Tehát ez teszi a vakbuzgóság. Dicsérik a disznóhúst mert a viktor azt mondta :) Nemsemmi. A legzsírosabb húsféle. Direktbe hízlalják hogy jó zsíros legyen. Elhízás és minden mást okoz. De sebaj :) csak a reakciókra voltam kiváncsi hogy mennyire tudjátok védeni azt ami tök ellentmondásos a führer szavaival."

Nem. A vakbuzgóságot te (TI) nyomjátok.

Alapból, hogy fölmerül a gondolat benned, hogy majd valaki azért fogyaszt/nemfogyaszt valamit, mert egy politikus mondott róla valamit. Szánalom. Szeretem a disznóhúst. Hús étkezéseim kb. 80%-át teszi ki. És tette ki Orbán előtt, és fogja kitenni Orbán után.

"Kormányváltásig nem szülök!"

Ismerős ugye? Na ez vakbuzgóság öcsém!

2016. febr. 3. 17:42
 17/20 anonim ***** válasza:
63%
Mert most nem a tudjukkik irányítják az országot, mert akkor a maceszgombóc áfája csökkenne. Most az oroszokkal haverkodunk arrafelé meg sok a disznó.
2016. márc. 3. 14:15
 18/20 Shai-Hulud ***** válasza:
0%

"arrafelé meg sok a disznó."

Similis simile gaudet. :-D

2016. márc. 3. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg minden hús egészségtelen,ezért nem is eszek húst. :P Vegán vagyok.

De nem is cigizek, nem eszek csipszet sem, az energiaitalt meg mindig rühelltem.

Adóztassanak csak meg mindent, majd felébred a nép és leváltják őket legközelebb mint a huzat.

2016. júl. 8. 07:59
 20/20 anonim ***** válasza:

- csipsz miatt nem fogy a disznyóhús.

- No, nőaggódj már, a holdudvarom tagja vagy. Valamit mutyiskodunk.

2017. júl. 25. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!