Fideszesek! Ha szerintetek jogos volt a csipszadó meg a cigiadó, meg az energiaital adó, ami ugye az emberek egészsége miatt volt, akkor hogy magyarázzátok hogy a disznóhús áfáját levitte a kormány?
"A disznóhús a legegészségtelenebb húsfajta, mivel tele van zsírral ami elhízásért felelős, szívinfarktus kockázat növelő, érelmeszesedést okoz stb... "
A disznóhúsfogyasztás hiánya komoly agresszivitást okoz. Nézd csak meg, hogy kik nem fogyasztanak disznóhúst!
"Tehát ez teszi a vakbuzgóság. Dicsérik a disznóhúst mert a viktor azt mondta :) Nemsemmi. A legzsírosabb húsféle. Direktbe hízlalják hogy jó zsíros legyen. Elhízás és minden mást okoz. De sebaj :) csak a reakciókra voltam kiváncsi hogy mennyire tudjátok védeni azt ami tök ellentmondásos a führer szavaival."
Nem. A vakbuzgóságot te (TI) nyomjátok.
Alapból, hogy fölmerül a gondolat benned, hogy majd valaki azért fogyaszt/nemfogyaszt valamit, mert egy politikus mondott róla valamit. Szánalom. Szeretem a disznóhúst. Hús étkezéseim kb. 80%-át teszi ki. És tette ki Orbán előtt, és fogja kitenni Orbán után.
"Kormányváltásig nem szülök!"
Ismerős ugye? Na ez vakbuzgóság öcsém!
"arrafelé meg sok a disznó."
Similis simile gaudet. :-D
Szerintem meg minden hús egészségtelen,ezért nem is eszek húst. :P Vegán vagyok.
De nem is cigizek, nem eszek csipszet sem, az energiaitalt meg mindig rühelltem.
Adóztassanak csak meg mindent, majd felébred a nép és leváltják őket legközelebb mint a huzat.
- csipsz miatt nem fogy a disznyóhús.
- No, nőaggódj már, a holdudvarom tagja vagy. Valamit mutyiskodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!