Fideszesek! Ha szerintetek jogos volt a csipszadó meg a cigiadó, meg az energiaital adó, ami ugye az emberek egészsége miatt volt, akkor hogy magyarázzátok hogy a disznóhús áfáját levitte a kormány?
Jaj te...
Most ird utanam: "VALLASBAN NEM KERESUNK LOGIKAT".
Ugyanugy mint ahogy a vallasosok elvakultsaga sem ertheto, ugy a fideszhivoke sem. Hiaba akarsz logikat keresni, mert nincs benne.
Nem vagyok fideszes, de ne hasonlítsuk már a disznóhúst a chipszhez, meg a cigihez.
A disznóhús teljes értékű élelmiszer ami ráadásul része nem csak a magyar gasztronómiának, de a magyar kultúrának is.
"része nem csak a magyar gasztronómiának, de a magyar kultúrának is."
Igen. Éppúgy, mint a szürkemarha, vagy a pulyka.
De akkor a marhahús és a baromfi áfáját miért nem csökkentették???
4#, nem tudom, nem vagyok politikus.
De ez egy jó nagy baromság hogy párhuzamot állít az energiaital, cigi és a sertéshús között.
"De akkor a marhahús és a baromfi áfáját miért nem csökkentették???"
Fogják. Ne az ATV-t bámuld folyamatosan és akkor eljutnak hozzád a hírek is, nem csak a mocskolódás.
Kérdező te meg gondold ezt újra. Azért a chips, cigi, energiaital egy csöppet károsabb mint a hús. Nem gondolod?
A disznóhús a legegészségtelenebb húsfajta, mivel tele van zsírral ami elhízásért felelős, szívinfarktus kockázat növelő, érelmeszesedést okoz stb...
De szerintetek egészséges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!