Szerintetek léteznek becsületes politikusok? (azaz nem rabló szelleműek)
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-29 12:45
Idáig vártam, hogy válaszolj a 14:02-es kérdésemre, de úgy látszik sikerült bezavarnod magad a susnyásba. Nincsenek észérveid, nem vagy tisztában a fogalmakkal, csak fröcsögni tudsz. Egy elkényeztetett kis takony vagy, akinek nem kellett soha semmiért megdolgozni, mert anyuci a s.egged alá tolta. Gratulálok! :DDDDD
Persze hogy léteznek:)
Én hiszek a szellemekben, az angyalokban, a becsületes politikusokban, és egyéb képzelet szülte lényekben:)
Izzy
"De. Kommunista vagy. Ugyanis aki a jelenlegi rendszert elutasítja és az előzőt eszményíti, az komcsi. Pont."
Te meg egy idióta, demagóg újgazdag hülyegyerek vagy. Pont. A gengszterváltás előtti és utáni rendszer rossz. Pont. A kádár-korszak jobb volt ennél a f*oshalmaznál és pont. Nem akarom a kádár-rendszert, de a mostanit sem. PONT!
Egyébként léteznek, Wittner Mária nekem annak számít, aztán ott van a sok független polgármester és a Jobbik is. Ők tisztességesek :)
A komcsizó idiótának:
Kinek lett jobb, ember?! Senki nincs a teljes rokonságomban és ismeretségi körömben, aki jobban élne, mint húsz éve! Mindkét szülőm örülhet, hogy egyáltalán van munkája, a falun élő rokonságnak ez már nem adatik meg. Ők örülhetnek már, ha kajára jut! Az egyik családnál repedezik a plafon, de maximum annyit tudnak tenni, hogy elmondanak pár imát a templomban, hátha akkor nem szakad rájuk! Az egyetlen, akinek jól megy anyagilag, az a nagybátyám, de ő nyakig ül a különböző maffiaügyekben és a büdös életben nem fog kimászni belőle valószínűleg. Ez mindent összevetve nagyjából azt jelenti, hogy 100-150 emberből 1-nek megy jobban! Ez lenne az a mocskosul nagy többség?! Röhög a májam! Lehet, hogy a rózsadombi villád szomszédságában a többségnek jobban megy, de ha országos szinten ezt hiszed, akkor nagyon el vagy tévedve! Ami meg a politikusokat illeti, mutassatok egyet, aki már volt hatalmon és nem lopott semmit és én mutatok egy repülő rózsaszín elefántot! Féreg az mind, ki benn van a parlamentben, becsületes embert onnan kitúrják, de inkább be sem engedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!