Miért kell eltűrnöm a cigányok és akár a nem cigányok terrorját félelemkeltését?
Ma a metrón gyakorlatilag körbeálltak-ültek a cigányok. Majd összeszartam magam, hogy mi lesz. Szerencsére nem bántottak, "csak" az egyik ordíttatta a telefonjából a szar zenéjét. Mondjuk amikor az egyikük megszólalt, hogy "kötekedjünk már", akkor megint megremegtem.
Nagy szerencsére eljött a megálló ahova mentem és gyorsan leszálltam.
Legközelebb nem tuti, hogy ilyen szerencsém lesz.
Valaki mondja meg nekem, hogy ezt miért kell tűrnöm? Miért én vagyok a hibás, ha ezt felhozom? Miért én vagyok a rasszista ha erről beszélek és nem tetszésemet fejezem ki? Miért én vagyok a rossz, hogy a sok rossz tapasztalat után félelmemben általánosítani kényszerülök?
Miért nekem kellene elhagynom az országot, mert szarnak a fejemre és nem tartják fenn a közbiztonságot?
szerinted mit érek el vele, ha megverem? tudod jól, hogy engem hurcol meg utána a rendőrség.
mellesleg egy küzdősport sem elég ahhoz, hogy leverj 5-6 cigányt vagy nem cigányt.
jah és mellesleg ez a hozzáállás, hogy bahh, küzdősport, ez egy ilyen "le vagy szarva, oldd meg magad" féle hozzáállás. Miért nekem kelljen tennem? Miért nem őket szabályozzák meg ahogy engem megszabályoznának ha ilyen lennék?
Sajnos szinte semmit nem ér, ha valaki küzdősportra jár, amikor körbeveszi 10-15 cigány....
Itt lenne már az ideje, hogy valaki fegyelmezze őket.
nem is azt mondtam, hogy bűncselekmény, de tudod ez a VALÓDI félelemkeltés, és nem egy jó dolog.
ennek nem szabadna így lennie. Ha nem lenne nekik megengedve minden, ha nem röhögnék ki a törvényt, a szabályokat, akkor nem lenne ez.
Az ő jogaikat, annyian védik. A miénket valódi áldozatokét miért nem? nekem nincs jogom egy nyugodt félelemmentes élethez? mert szerintem a jelenlegi rendszer szerint nincs.
Miért nem mentél át másik kocsiba? Jó, tudom, hogy gáz, hogy nem véd meg senki, meg hogy neked kell odébb állni, de akkor legalább nem kellett volna félve utaznod.
Egyébként teljesen igazad van, viszont az a baj, hogy az, hogy körbeülnek és a telefonjukon zenélnek, nem bűncselekmény, nem szabálysértés. (Bár ha én lennék a törvényhozó, a tömegközlekedési járműveken való hangos zenehallgatást min. életfogyttal büntetném :D, k. idegesítő cigányszokás). Pl. ugyanolyan ez, mintha melléd ül a buszon egy büdös ember. Nem tehetsz mást, minthogy felállsz és odébb mész. Ez van. Amúgy tényleg baromi idegesítő, hogy mindig a normálisnak kell mennie, a hülye meg maradhat. De sok más helyen is igaz ez. Ugyanez van pl. egy munkahelyen is. Engem pl. egy nálam magasabb beosztású családos fas.zi zaklatott, és szerinted kinek kellett felmondania? Neki vagy nekem? Ilyen világ ez, és nem lehet ellene semmit tenni :( Magyarországon nem igazságszolgáltatás van, csak jogszolgáltatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!