Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megérdemelné Orbán Viktor a...

Jeffrey Spender kérdése:

Megérdemelné Orbán Viktor a migrációs helyzet kezelése miatt a Nobel-békedíjat?

Figyelt kérdés
2016. jan. 28. 21:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#5: Teljesen gondoltam a kérdést. Orbán nem visszatoloncolást akart, hanem világkvótát ill. határzárat az illegális migránsok ellen. A világkvótát is természetesen nem úgy képzelte el, hogy városok közelébe telepítenék a migriket, hanem valami sivatag / alföld közepén vagy szigeten húznák fel nekik a tábort, és ott el lennének látva a legszükségesebbekkel, de elszigeteltségük miatt nem tudnák a rendes honpolgárokat zavarni.

#10: Akármennyire nem szeretem az amerikai politikusokat, az objektivitásnál maradva Obama 2009-ben kapta a Nobel-békedíjat és nem azután, amikor már jött a 2011-es arab tavasz vagy a szíriai "polgár"háború pénzelése vagy az oroszok és Nyugat/Közép-Európa összeugrasztása 2014-ben.

2016. jan. 28. 22:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Csak ha a seggébe dugják fel.
2016. jan. 28. 22:32
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Már rég meg kellett volna kapnia. Ha kiderülne hogy a kerítéssel megmentett egy zsidó családot a biztos haláltól már meg is kapta volna kétszer is
2016. jan. 28. 22:39
 14/16 anonim ***** válasza:
A Nobel békedijat nem. Esetleg egy Szálin dijat.
2016. jan. 28. 23:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Nobel? Inkább vakbel!
2016. jan. 29. 00:16
 16/16 anonim ***** válasza:
91%
Hát,szerintem Orbán Viktor semmiféle békedíjat nem érdemel meg.Hiszen állandóan "háborúzik" valakivel. Brüsszel meg az EU ellen szabadságharcot vív,de még választási győzelemkor is "fülkeforradalmat" vizionál. Kommunikációja,beszédei alapján,tán azt sem tudja mi az, hogy béke.De szerintem nem is vágyik rá,hiszen ennek a stílusnak nagy szerepe van a sikerében.
2016. jan. 29. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!