Kritikus migráns helyzet + Javuló gazdaság páros? Ezt csak én nem értem?
Nagyon fura nekem ez az egész, hogy folyamatosan jönnek befelé a migránsok, Orbán menekülttáborokat akart építtetni, most meg börtönnel fenyegetőzik, mindenki fél, retteg az esetleges polgárháború miatt...
Mindemellett "javuló ipari teljesítményt" jelent a Gazdasági minisztérium és hogy minden jól megy Magyarországon, fejlődik minden, javul a gazdaság...
Nem értem, hogy mit akar ezzel a Fidesz.
persze, hogy nem érted.
mert a kérdésedből kiderül, hogy fingod nincs semmiről.
Az addig oké, hogy nincs semmi összefüggés a 2 között, csak az a fura nekem, hogy a rossz után, miért mindig a LEGJOBBAT mondják a Fideszesek?
Kossuth Rádiót hallgatom KÍVÁNCSISÁGBÓL, ami tudom, hogy erősen Fidesz beállítottságú rádió, csak mindig hallgatom, vajon mivel hülyítenek minket...
Mert hogy a gazdaság, ipari termelés nem javul, az már biztos, mert semmi változást nem tapasztalok...
SEMMIT!
ha csak ócsárolni akarsz, vagy trollkodni, akkor semmi keresnivalód nincs itt!!!
ÉRTELMES válaszokat akarok, és nem fikázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!