Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » SOKAN HOGY FIZESSÉK A FIZETNIV...

SOKAN HOGY FIZESSÉK A FIZETNIVALÓKAT? Miért gondolják azt, hogy sokan nem akarnak fizetni mikor az a helyzet, hogy nem akarnak, hiába akarnának nem tudnak, a kiadásokat nem fedezi a bevétel. Ettől várják a gazdaság pörgését is?

Figyelt kérdés

Éhbéren tartás van.

Hitelesek:

A sok hitelesnek sem tartottak fejéhez puskát, hogy belemenjenek, de egyéb trükkökkel belecsalták őket a tutiba.Akkoriban mennyi volt egy forint hitel és mennyi egy svájci frak az már más kérdés hogy mind a kettő forint hitel volt.Ha sokan nem mentek volna bele rengeteg embernek nem lenne lakása, ha még egyáltalán meg van, nem lenne autoja és adnak tévét minden szart hitelre.

2012. ápr. 22. 10:24
 1/9 A kérdező kommentje:
VAGYIS PROBÁLJON MÁR EGY SZŐRT HUZNI BÁRKI TENYERÉBŐL.HÜLYEKORMÁNY, EMUTNYÓCÉV.........
2012. ápr. 22. 10:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Kimaradt egy nem fentről: /mikor NEM az/
2012. ápr. 22. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes, amit írsz. Biztos van olyan aki nem tudja fizetni, de azért az is érdekes, hogy a sok szegény, éhbérért robotoló ember a fűtést, villanyt késve fizeti, vagy nem is fizeti, de azért cigarettára meg italra arra mindig van pénz.
2012. ápr. 22. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
A hitelesekkel szintén ne gyere, a hócipőm tele van avval, hogy állandóan az megy mindenhol, hogy így kell segíteni őket, meg úgy. Nem volt kötelező felvenni! Nem kötelező mindenkinek a saját lakás! Nyugaton csak a középosztály és az a fölötti rétegeknek van saját lakásuk. Magyarországon meg szinte mindenkinek kell a saját lakás. Ezért nem is mobilak a magyarok. Én eddig 6 magyar városban laktam, mert mindig oda mentem, ahol a munkám volt.
2012. ápr. 22. 11:23
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

"Én eddig 6 magyar városban laktam, mert mindig oda mentem, ahol a munkám volt."

Akkor bizony te egy elég nagy tróger vagy.

2012. ápr. 22. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizony erre akkor kellett volna gondolni, amikor hitelt vettek fel.A pénzt, amit kölcsönbe kaptál, kamatostul vissza kell fizetni, de azt az összes hiteles tudta, mikor felvette, ennek ellenére kellett a 300 ezres plazma tévé, mert ugyan minek spóroljak hónapokig, ha most megvehetem más pénzéből?
2012. ápr. 22. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én bankban dolgoztam. A kánaánban is és a buktában is. Azok nem tudják fizetni a hitelt, akik 10 milliós lakásra 12m-t akartak felvenni, mert fel is kell újítani meg be is kell rendezni. Aztán valahogy mégis a tv, bútor stb is hitelre ment. Az autóról, esküvőről, utazásról ne is beszéljünk.

Akinek 1 hitele van, lakásra, azok közül nagyon kevesen nem tudják fizetni.

Akinek van lakás, meg autó, meg személyi kölcsön meg hitelkártya meg Provident, azok nem tudják fizetni.

2012. ápr. 22. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:

"Akkor bizony te egy elég nagy tróger vagy."

Miért is? Csak azért vagyok tróger, mert nem álltam be a síránkozók sorába, akik csak azért nem vállalnak el egy munkát, mert az messze van, meg ki kell mozdulni a megszokott kis életéből?

2012. ápr. 22. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is többször költöztem már jobb munka miatt más városba, gyerekkel is lehet simán. Miért lenne tróger, aki jobbat szeretne a családjának?

Kérdezőnek: Sántít az érvelés, mert igaz, hogy nem volt kötelező hitelt felvenni, de semmi trükközés nem volt, hogy "belecsalják őket a tutiba". A pénzügyi ismeretek hiánya ide vezet. Saját lakás sem létszükséges, bérelni is lehet a törlesztőrészlet feléért-harmadáért. Mi is azt tesszük.

2012. ápr. 23. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!