Hogyhogy csak most tudta meg Tarlós, hogy lehetetlen a helyzet a fővárosban?
Egy mai közleményében a 3-as és a 4-es metró, a súlyos adósságok és "az őrület határáig lepusztult közösségi járműállomány" miatt "lényegében kezelhetetlennek minősülő szituáció"-ról beszél. Én ezt budapesti lakosként a nélkül hogy politikus vagy szakember lennék, 2010-ben is pontosan láttam. Akkor ő miért nem látta, vagy ha látta, miért nem beszélt erről? Miért ígért akkor rendteremtést, hatékony gazdálkodást és jól működő várost? Ez után a nyilatkozat után szerintem már csak egy feladata lehet a főpolgármester úrnak: Orbán sürgős segítségét kérni, és ha ez pár napon belül nem jön meg, lemondani.
Jellemző a fajtájára.
Reszket a hatalomért, ígér fűt-fát, megoldásokat, tuti ötletei vannak, kvázi át kell látnia a problémákat.
Sikerül a választást megnyerni, ezután kerek bociszemekkel közli(k), mint a parasztácsi a repülőn, hogy "erre nem számítottam!"
Kezdődik a hátramutogatás évekig, az "elmúttnyócévezés", a szekér meg persze nem halad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!