Akik a Jobbik Ifi Tagozatából kiléptek! Ti miért?
Én is voltam IT-s és nagyon megbántam. Olyan emberekkel van tele, akik lesz*ják egymást, csak olyanokkal "barátkoznak" akik által kapcsolataik lesznek. Másokat lenéznek és kinevetnek, ha más a gondolkozása egyes témákban. A legtöbbjük meg se hallgatja a másikat, csak nyomják az agymosott dumájukat, ha pedig szépen érvvelsz, akkor egyszerűen felállnak és nem hallgatnak végig, otthagynak...! Amikor arra gondolok, hogy ők lesznek a jövő politikusai, akkor gyomorgörcsöm van. Ennyi eszelőst én el nem tudok képzelni. Okoskodók, beképzeltek és nem foglalkoznak egymással. Szégyen!
Ezek magyarok?? Annak merik magukat nevezni? Ha elődeink rájuk néznének csak fognák a fejüket!
Ti miért léptetek ki?
Köszi a válaszokat!
Üdv a klubban! ;)
Update: Elutaztunk Visegrádra kb. 2 hete egy másik ex IT-sel, (kb. talán az egyetlen ember, akivel még a mai napig, mindig beszélünk) aki a suli miatt hagyta ott az IT-t és nem a nézeteltérések miatt (pedig állandóan alázták szerencsétlent). Megálltunk egy benzinkúton Pest fölött, ahol észrevett egy 5-6 fős fiatalokból álló csapatot, akiknek egy részüknek IT-s pólója volt és odament hozzájuk.
Később elmesélte, hogy üdvözölte őket, amit fogadtak, és mikor közölte hogy ő is IT-s volt még fél évvel ezelőtt, a válasz rá síri csend lett és csak annyit kérdeztek vissza: És akkor mivan?
Ennyit az összetartásról. :D Beképzelt köcsögök. A Jobbikból (legyen szó alapszervezetről vagy IT-ől) mikor paterolják ki az olyan s**ggfejeket, akik rombolják a nemzeti összetartozást és magukat felsőbbrendű valaminek képzelik. Emlékszem mikor valamilyen Jobbikos megemlékezésen Pesten egy oroszlános mellényben lévő fiatalember fellökött egy babakocsit toló nőt. Normális az ilyen? Én egyszerűen nem jutok szóhoz hogy milyen hitvány nép ez a magyar. Meg az IT képviselők saját maguknak csinálnak facebook fanklubbot meg napi 30 kép szemétszedésről meg nénit átsegíteni a zebrán, stb. Ezeknek a dolgoknak alap dolognak kéne lennie!!! Nem pedig ezzel fényezni magunkat, hogy "Lássátok milyen jó emberek vagyunk mi, IT-sek!" Bár ezt csinálja az alapszervezet is.
Önkéntesség évében pl. favágásról tettek ki képet vonáék meg 3-4 alapszerv. alelnök. Hát bazzeeee... más ezt naponta csinálja, de nem csinál róla szelfit, meg nem teszi ki az ablakba. Én elhiszem hogy a politika az állandó bizonyításról szól, az ő esetükbe tényleg, de azért mindennek van határa.
Ez az abszolut lájkvadászat nem csak a nemzetre hat ki, vagy a közösségre, de micsoda idióta generációnk lesz...
Mikor egy vidéki képviselő (felnőtt ember!!!!). Szülinapja alkalmából a nap végén nem megköszöni a sok köszöntést, hanem Print Screenel, azaz lefényképezi, feltölti, majd szám szerint beírja, hogy őt mennyien köszöntötték fel és neki ez mennyire jól esik.
"Köszönöm mind a 265234267352 embernek aki felköszöntött, nagyon jól esett, könnyekig hatódtam, most is zokogok!" Szégyen gyalázat. Ez az állandó megfelelési kényszer! Hogy mennyien szeretnek bennünket! És ezt ki kell tenni a kirakatba...
Az emberiségbe, de főleg a magyarságba vetett hitem többé már nem létezik. Nem emiatt a dolgok miatt főképp, de közrejátszik. Nulla összetartás, nulla összefogás, mindenki a saját igazát nyomja, a saját nézeteit, ha nem értesz egyet akkor zsidó vagy vgay libsi (lásd előző kommentekbe) ha más a véleményed akkor hazaáruló vagy, ha a józan ésszel gondolkodsz akkor tanulatlan és buta vagy. Mindenki a legtöbbet hiszi magáról. Igaz az IT-sek fele szexista és alkoholista. Mindenki annyira elitnek és "ételmiséginek" akar tűnni, hogy valahogy végül elrugaszkodnak a valóságtól (lásd. kongresszus, mikor a 15-27 éves riba**ncz-ok, p**csaszoknyában, miniben, kócos póthajjal, lenőtt frizkóval vagy totál átlátszó ruhában jelennek meg. Vagy az öltönyös srácok, azok a bizonyos alelnökök, akik "annyira okosak", bolyhos öltönybe meg korpás fejjel feljönnek pestre és osztják az igét, hogy ők mekkora arcok, de a cipője sosem volt még kiboxolva. Vagy azk az okos Vk szervezők. Akik elhitetik magukat azzal, hogy egyszer ők politikaok lesznek. Ezért nem kell adni a küllemre, fotózásra elég elmenni kampány előtt 2 héttel, egy gyűrött ingbe(mert anyu nem volt otthon és nem vasalta ki) meg egy koszos kinyúlt sportcipőbe. Remélem felimeri magát akinek szól. Gratulálok innen is! Ez nem elit, ez közönséges! Hogy nem világosítja fel senki őket??? Tudom, a mai világban ez a szexi(már akinek), de azt a jótékony eleganciát a nők már a 2000-es években elvesztették, amitől valakire azt lehet mondani, hogy "finom nő"! Csak a pió**csaszoknya meg a hosszú comb mostmár a lényeg. Egy elegáns, kifinomult nőt meg már észre sem veszi a többség.. Minek is? :) Hisz a ribiké a világ meg az ilyen fajankóké. :D
Valahogy egyszerűen nem tudok ezen túljutni. Nem fogom őket soha megérteni de már nem is akarom. Inkább csoportosulok azon nagyon kevés ember mellé, akik az ilyen illetőket kinevetik és átnéznek rajtuk. Hatalmas kérdés, hogy mi lesz Magyarországgal, amint az It-sek, az a bizonyos "utánpótlás" majd a parlamentbe kerül??? Isten óvja meg tőlük a magyar embereket! Bár...minek is??
Huh gyerekek! Nem gondoltam volna hogy van még rajtam kívül ember aki így látja! Itt az én sztorim, egyétek! :D
2012-ben léptem be egy barátom hatására. Szimpatizáltam a Jobbikkal meg az időmből úgy is kitelt, mellette szorgosan tanultam az egyetemen. Kitaláltuk, hogy a kis falunkban ahonnan jöttünk csinálunk egy IT-t majd ha találunk vállalkozó szellemű felnőtteket, akkor alapszervezetet. Így is lett. Korábban már volt felnőtt szervezet, de 2-3 nagyobb próbálkozás után befuccsolt. A régi elnöke, aki odébb költözött 30 km-t alánk tolta a sz**rt, mindent megtervezve. Választások után kijelentette, hogy ha újra a független polgi lesz, akkor kell neki egy állás, plusz 500ezer havonta. Ilyenkor felmerül a kérdés: MI VAN????? Ezt hogy?
És megegyeztek. Egy utolsó suttyó cigány volt ez is. A Jobbik mint párt, ezt nem szűrte ki, sőt, még továbbra is benne van a pártba meg a megyei sz**rságba. Biztos osztoznak. Mennyivel különb ez a Fideszes korrupt senkiknél? 500ezer havonta a semmiért. Mert tényleg nem jár be a hivatalba, csak vadászik meg borozik egész nap. Azt a havi 500ezret hogy nem költi el az önkormányzat meg a polgi hasznos cuccra? Utakra, járható járdákra? Az Ovinál nincsen járható út, csak saras, iszapos földút. Ez normális?
Az IT-ről meg annyit, hogy minden felvetés jogos ami az irányába jött. Itt is ugyn ez megy, csak kicsibe. Nem 500ezreket kapnak a fiatalok, hanem olyan tisztségeket, amikre nem lehet rászolgálni 1 év alatt. Folyamatosan bizonyítaniuk kellene, hogy rátermettek. Ehelyett legtöbbször tényleg csak fajankókból áll. Tavaly ősszel dobbantottam. Nekem sem írtak egy "Takarodj a g**cibe!" levelet sem. Ez pedig Farkas Gergő hibája. Nem figyel oda! Mindent rábíz a "kisujjaira"! Legalábbis nagyon sok mindent! Én a helyében és a Jobbik helyében egy 60%-os kipucolást végeznék.
Azt hiszem nem engedheti meg magának ez a törékeny párt, hogy a Bahamázás meg a cipőkbe köpdösés felborítsa. Nagyon érzékeny téma. És a jobbik is nagyon érzékeny pont az ilyen emberek miatt.
Bahamázás! :DDDD
Üdv a klubban testvér! Téged is vártunk már!
Mikor megláttam nem akartam elhinni. Aztán a nagy kivizsgálódás persze eredményt nem hozott, a benne szereplő ürge ugyan úgy Jobbikos. Semmi nem történt... max kapott egy ejnye bejnyét és le van xarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!