Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Jobbik Ifi Tagozatából...

Akik a Jobbik Ifi Tagozatából kiléptek! Ti miért?

Figyelt kérdés

Én is voltam IT-s és nagyon megbántam. Olyan emberekkel van tele, akik lesz*ják egymást, csak olyanokkal "barátkoznak" akik által kapcsolataik lesznek. Másokat lenéznek és kinevetnek, ha más a gondolkozása egyes témákban. A legtöbbjük meg se hallgatja a másikat, csak nyomják az agymosott dumájukat, ha pedig szépen érvvelsz, akkor egyszerűen felállnak és nem hallgatnak végig, otthagynak...! Amikor arra gondolok, hogy ők lesznek a jövő politikusai, akkor gyomorgörcsöm van. Ennyi eszelőst én el nem tudok képzelni. Okoskodók, beképzeltek és nem foglalkoznak egymással. Szégyen!

Ezek magyarok?? Annak merik magukat nevezni? Ha elődeink rájuk néznének csak fognák a fejüket!

Ti miért léptetek ki?

Köszi a válaszokat!

2016. jan. 24. 22:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
8%
El ne higgyétek már neki ezt a kamut! :D Ahogy fogalmaz a Jobbikról, lerí róla, hogy utálja mint a szart! :D Csak bekamuzza, hogyha esetleg valaki gondolkodik, hogy belépjen az IT-be, az ne lépjen be. Vannak, akik ügyesen tudnak hazudni, és vannak, akik a gyűlölködés miatt nem. A kérdező ezen utóbbi kategóriába tartozik, ennyi.
2016. jan. 25. 12:40
 12/27 A kérdező kommentje:

Elképesztően ostobák vagytok!

Sajnos tagja voltam igen, akár elhiszitek akár nem. Tudom az összes kb***szott alelnök nevét, etikai bizottság tagját, tudom hány kabinet van, hogy kik mennek Brüsszelbe Jutalomkirándulásra. Nem a jobbikkal van bajom emberek!

Hanem az IT-vel. Volt alkalmam találkozni országygyűlési képviselőkkel, voltam szolnokon a vezetőképzőn, ahol az összes előadót fel tudom sorolni, ha kell még fényképet is küldök arról a prospektus jellegű sz**rról, amit a vezetőképzőn kapni szoktatok!

Összeesküvéselméletet kerestek egyből a rendszerben, mert fáj a k**rva nagy igazság. Nekem is fájt. Remélem egyszer felnyílik a ti szemetek is, hogy mekkora agymosás ez az egész és hogy az IT-ben mindenki csak arcoskodik és a néhány szórólaposztáson meg megemlékezésen kívűl lóf***szt nem csinálnak. Emi tábor is bazi nagy orgiákba szokott kimerülni, mindenki b**szik mindenkivel. Ha nagyon szeretnétek felsorolom azokat az IT-s r***bancokat akiket már legalább 20an meghúztak . Ismerem mindegyikőtöket.

Ezután megint jön, hogy kamu, meg libsi, meg bolsevik, meg hazaáruló vagyok. Azt hittem, hogy ebben a csoportban értelmes fiatalok vannak, akik fogadják a kritikát, beszélgetnek, érvelnek, stb. de kiderült, hogy ez is ugyan az a sz***ros bugyi, csak éppen még nincs kifordítva...

2016. jan. 25. 15:05
 13/27 anonim ***** válasza:
29%

Irigylem az embereket, akiknek annyi szabadidejük van, mint neked kérdező és ez a legnagyobb problémája az életben.

Egy tanács tőlem: oké, hogy Lőrinc L. László azt írta a Hannahanna méhei című regényében, hogyha hihetően akarsz hazudni, akkor hazudj minél nagyobbat, de ennek is van egy határa, amit te már jócskán átléptél. Amiket leírtál kb. azok hiszik csak el, akik habzó szájjal fröcsögnek mindenre, ami Jobbik. Még én is egy fárasztó, erőltetett hazugság halmaznak találom az egész írásodat, pedig nem is vagyok Jobbikos (egyik párttal se szimpatizálok). Inkább hanyagold ezt a Jobbik lejáratásodat.

2016. jan. 26. 07:27
 14/27 A kérdező kommentje:

Utolsó! Veled kár is veszekedni, vagy érvelni. Szerinted az nagy elfogult agymosott IT-sek miért nem vágnak vissza? Mert nem jött be az a taktika, hogy én hazudok! Mert rájöttek, hogy valóban voltam tagja, valóban beleláttam ebbe a sz**rba. Így talán, de nem biztos, lehet kialakult véleményem. De ezek szerint szerintük mégsem...

inside.....hu

;)

Csak ennyit mondok, ha még mindig nem győztem meg őket..

Egyébként, csak hogy tudjátok 4 olyan privát üzenetet is kaptam, amiben igazolják az igazamat és akikhez valóban szólt ez a kérdés. Ők pont ezért a magatartásért nem írtak ide. A kérdésemet nem fogom törölni, mert biztosan van még ilyen ember, aki ekkorát csalódott mint mi, és tudja, hogy nem ő a sz**r alak, hanem az IT-s pcsfejek!

2016. jan. 26. 09:26
 15/27 anonim válasza:

20 évesen kerültem az ITbe ennek már vagy 3 éve. A mi tagozatunk semmit nem csinált, az elnök csak a nyálát verte ahogy a vk szervező és a megyei elnök is. Éppen ezért beléptem egy másik megye másik ITjébe, hogy ott majd jobb lesz. Nem lett jobb ugyan olyan számító sz@r emberek voltak ott is.

Az alelnökök felének lövése sincs mi az az alázat vagy a másik ember véleményének, ötletének tisztelete. Amikor a saját tagtársának nyomorát felhasználta azért, hogy fényezze magát a Fügedi gyerek? Vagy az önkormányzati képviselő aki ki van akadva azzal hogy ő mekkora pancipecegtető közben meg egy lakótelepi hülyegyerek. vagy számos olyan ember aki mások nyomorát használja fel a saját érdekei miatt. Nekem csak az a kérdésem, hogy a JOBBIK, mint párt Felnőttjei ezt nem látják? Előttük nyilván máshogy viselkednek de akkor is. Én csak azt látom hogy mindenki elnökösködik meg nagyzol de amúgy nem csinálnak semmit. Most egy budapesti IT-ben vagyok, ahol sokkal jobb a közösség. Valószínűleg azért mert sokan egyetemre jrunk és időnkből kitelik hogy találkozzunk többet. Pesten van lehetőség, vidéken nincs. Jó persze ennek is megvannak a maga szépségei. Sosem gondoltam volna hogy a pestiek összetartóbbak és normálisan végig tudják hallgatni az embert. Van itt mindenféle-fajta ember. A legtöbbjük valóban nagyképű és hányok tőlük. Talán 2-3 olyan embert tudok mondani, aki megérdemli a helyét. Pl Bús Árpád Zsolt. Jólelkű gyerek, tisztelettudó és a netkampány főnöke(vagy mittudoménmilyenfantasztikustitulusavan) mindig cikizi szerencsétlent. Persze csak a háta mögött. Farkas Gergővel sincs bajom, pedig tudnátok hányan gyűlölik. Hogy miért? Mert irigylik a sikerét. Mert huszonakárhányévesen ott van a topon és hát na. Ő már valamit elért. Mindenki kibeszélte mindig. Szerintem tudja ő is nagyon jól. vagyis remélem. Geri, ha ezt olvasod, akkor selejtezz de sebesen, mert katasztrófa az IT köszi!

Egyébként felmerül a kérdés h még miért vagyok tagja ha ennyire kaka a helyzet? Ne aggódjatok hamarosan dobbantok és még 3 ember velem együtt. értelme igazából már nincs és elég volt ennyi belelátás nekem is a dologba. Az emberek iránti gyűlöletem még nem terjedt ki a saját nemzetem felé, de amíg ez nem változik addig javulni sem fog...

2016. jan. 26. 10:11
 16/27 anonim ***** válasza:

Szeretem az ilyet, mikor valaki felnyitja az illető szemét milyen bénán hazudik, akkor egyből jön a ,,veled kár veszekedni, érvelni, stb" szöveg. :)

Ezzel pusztán a gond, hogy te nem is veszekedtél, érvelni meg végképp nem érveltél. Lényegében kijelentetted, hogy amit írtál az mind igaz és kész, ellenvéleményt nem fogadsz el, stb. Igaz, kb. mindenki tudja, hogy semmi se igaz abból, amit írtál (főleg mikor azt írtad, hogy tök spontán felmerült a téma, miszerint az egyiptomi uralkodók kikkel házasodtak), mivel annyira túlzásokba estél. Ahogy írták már neked a Jobbikkal bajod van és így próbálod lejáratni. Jó taktika ez, a történelem során többször is bejött, viszont egy gond van vele: olyanok használták ezt, akik értettek is hozzá, te viszont nem.

Az meg kicsit erőltetett, hogy leírod 4 privát üzenetet is kaptál, akik megerősítik tényleg így van ez, ahogy leírod, aztán hirtelen jön egy írás, ami próbálja igazolni tényleg így van ez.

Tudom, jön majd mindjárt azt nem te írtad, aztán az adott illetőtől is jön, hogy nem a kérdező vagyok, stb. A gond az, hogy az írás stílusából egyből lejön te vagy az. A ,,de nem én vagyok az" kifogástól inkább kímélj meg és találj magadnak más hobbit.

Végére: még mielőtt azzal próbálnál visszavágni, hogy Jobbikos vagyok: nem, nem vagyok Jobbikos, egyik pártot se támogatom és nem is szimpatizálok egyikkel sem.

2016. jan. 26. 12:51
 17/27 A kérdező kommentje:
Te pedig nagyon győzködöd magad, hogy nem vagy Jobbikos! De Jobbikos vagy! ne hazudj! Mért hazudsz! Kb. ez a te szinted..
2016. jan. 26. 13:12
 18/27 A kérdező kommentje:
15-ös! Köszönöm a válaszod, hogy te is bevállaltad hogy megírod az igazat! Én még csak azzal egészíteném ki, hogy Gergő volt a mozgatórugója ennek az egésznek. Az ő neve alatt ment és szívvel csinálta. Majd jöttek az egyéb elfoglaltságok és nyilván több feladat hárult rá, ami miatt nem tud kellő figyelmet fordítani mindenre, egyszerre ott lenni. Ezért lett ilyen a jelenlegi IT. Mert sok. Minden tiszteletem Gergőé, nekem is nagyon sokszor szidták őt a "sajátjai", ami miatt én szégyelltem magam. Másik akit kiemelnék, a Varga Kitti. Nagyon segítőkész és kedves volt midnig. Bármi problémám volt segített. Nagyon ritka volt az ilyen ember ebben a társaságban..
2016. jan. 26. 13:19
 19/27 anonim ***** válasza:

"Egyébként felmerül a kérdés h még miért vagyok tagja ha ennyire kaka a helyzet? Ne aggódjatok hamarosan dobbantok és még 3 ember velem együtt. értelme igazából már nincs és elég volt ennyi belelátás nekem is a dologba."

Úristen, szegény Jobbik, most aztán megkapja, még a parlamentből is ki fog esni..:(

2016. jan. 26. 13:42
 20/27 anonim válasza:

Őt sajnos nem véletlenül hagytam ki. Volt vele nézeteltérésünk, de lényegében igen, kedves. Az EMI tábor számomra mindig katasztrofális volt. A házat amit kibéreltünk előtte hónapokkal kiadták másnak, utána meg ott röhögtek rajtunk a drága alelnökök mert ők többet fizettek... Gratulálok nekik én is innen. Büszkék lehettek magatokra. Én igazából senkit nem beszélnék le róla. Bár én tudom hogy te nem ezt tetted kérdező. Ha ki akarja próbálni akkor csinálja. Majd rájön! Egyébként írtad hogy páran írtak privit. Sokkal többen vagyunk mint gondolnád, akiknek pofáraesés az IT. Nálunk volt egy lány aki a tanulmányai miatt kilépett. Előtte nagy aktivista volt, minden rendezvényen ott volt, és mikor kilépett senki nem írt neki egy köszit se. Ezt szóvá is tette, majd lekommunistázták szerencsétlent a facebook elnökök csoportba. Normálisak? Ez is csak politika. Épp a hétvégén beszéltünk, hgy 3 ember létezik:

1. aki naívan megy az IT-be és egy igazi nagyképű, szóról szóra bemagolt tahó lesz belőle

2. aki naívan megy az IT-be és csalódottan, megalázva távozik

3. aki tudja hova megy, és tudja hova tart és tudja mire válalkozott..

Érdekes :D

2016. jan. 26. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!