Mit szóltok, hogy végre kiderült kik álltak a "Szavazz a Jobbik ellen" kampány mögött?
2016. jan. 22. 18:53
2/13 anonim válasza:
Attól, hogy a hitgyülekezete elmebetegekből áll, a Jobbikod még nem lesz kevésbé az.
3/13 anonim válasza:
Attól még egy rakás ember nem akar a Jobbikra szavazni.
4/13 anonim válasza:
HÁHÁ!
Most megvannak az illuminátista cionok!!!
LEBUKTAK MINDANNYIAN!!!
5/13 anonim válasza:
Én azt sem tudom kik ezek vagy kik voltak. De ettől mi változik? Szerintem semmi. Majd jön más
6/13 anonim válasza:
Huuuuuha! Te aztán okos vagy!!! Mekkora fejed van, hogy elfér benne ennyi rengeteg ész?
7/13 anonim válasza:
Tudod létezik egy olyan dolog, hogy szarkazmus, ami.... áh.... a fa$zom se írja le, úgyse fogod fel.
8/13 anonim válasza:
Húúú!! Végre vannak akik utálják a Jobbikot.
Ja?? De ilyen sokan:-)
9/13 anonim válasza:
-Ne bántsd őket Uram, nem tudják mit cselekszenek!-
10/13 anonim válasza:
Tényleg csak most jutottál el ideáig? Ezt már a kampány kezdetekor tudni lehetett, mivel a HGy sose hallgatta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!