Elképzelhetőnek tartotok a következő választások után egy jobbik lmp koalíciót? Bejuthat a parlamentbe a munkáspárt?
Te pedig attól függetlenül,hogy (átlag Jobbikos megmondom a frankót szavazó vagy)látszik az,hogy mégis a fideszt próbálod védeni a semmire egyes dolgokban,azonban továbbra is egyszerű vagy,mint egy bot...
Nem tudom hány éves lehetsz,de nem hiszem,hogy 20nál több vagy...
"Te pedig attól függetlenül,hogy (átlag Jobbikos megmondom a frankót szavazó vagy)látszik az,hogy mégis a fideszt próbálod védeni a semmire egyes dolgokban,azonban továbbra is egyszerű vagy,mint egy bot...
Nem tudom hány éves lehetsz,de nem hiszem,hogy 20nál több vagy..."
Te "frankón" valami targoncás "megmondóember" vagy, akinek le sem esik, hogy nem a Fideszt védem, hanem megpróbálom elmagyarázni, hogy nem fekete és fehér minden, mint ahogy a hozzád hasonló, "egyszerű" emberek gondolják. Az meg külön vicces, hogy én vagyok egyszerű, mint a bot, nem te, akinek az érvelése kimerül a "fityisz így meg úgy" dologban. Én számtalanszor leírtam, hogy a Fideszt ugyanolyan nemzetromboló pártnak tartom, mint az MSZP-t.
Utána kéne akkor olvasnod sürgősen,hogy nem mindig a fid. szidásával foglalkozom.(Csak te szerinted.)Amikor meg szidtam őket,akkor főleg jogosan,mellesleg ezt mások is megteszik helyettem sokkal keményebb szavakkal...
Egyébként anno tényekkel és érvekkel mondtam pár jó dolgot a baloldali kormányok teljesítményére is,hogy pl alattuk kicsivel többet kerestem,vagy,hogy a a többkulcsos adórendszer is igazságosabb volt (szerintem) mint a mostani egykulcsos.
Ettől függetlenül nem vagyok MSZP-s,csak te gondolod ezt rólam.Továbbá nem értem,hogy mit kattogsz te ezen éjjel nappal,hogy én mit írok...Menj inkább te is bulizni,jön a hétvége úgyis.
Te elmondásod alapján Jobbikos vagy,akkor mit érdekel téged,hogy ki mit ír a Fideszről,vagy MSZP-ről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!