Mit kezdenek Gyurcsány és szavazói, ha a 2018-as választásokon nem jutnak be a Parlamentbe?
Remélem megy a migráns haverjaival Merkel nénihez vagy a kisdobos osztrák kancellárhoz...
Ma ezt mondta a böszme feri:"Horgosnál a miniszterelnök parancsára a magyar rendőrök támadták meg a BÉKÉS migránsokat...."
Aki ezek utan még rá szavaz arra nem tudom azt mondani ,hogy magyar ember..de még azt sem hogy épeszü..
hallgatják tovább a f@@szságait tovább az ostoba imádói...
"Remélem megy a migráns haverjaival Merkel nénihez vagy a kisdobos osztrák kancellárhoz...
Ma ezt mondta a böszme feri:"Horgosnál a miniszterelnök parancsára a magyar rendőrök támadták meg a BÉKÉS migránsokat...."
Aki ezek utan még rá szavaz arra nem tudom azt mondani ,hogy magyar ember..de még azt sem hogy épeszü.."
A tv-ben volt egy "sajtótájékoztatója" amit mutattak a röszkeire hogy a rendőrök támadtak békés nőkre és gyerekere:D ezt még közvetlen utána mondta:D nem tudom honnan hallucinált be még nőket és gyerekeket is:D
Én mindig is mondtam, hogy egy egészséges társadalomban börtönben lenne, de nálunk a parlamentben ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!