Ha a keresztény vallás központi szerepet kapna, akkor nem lennének ennyire anyagelvűek az emberek?
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én azt látom, hogy az emberek a mai világban teljesen eltávolodtak a szellemi, erkölcsi értékektől és az anyagi javak, élvezetek hajszolása a fontos számukra.
Főleg a fiatalok körében vált népszerűve az erkölcstelenség amit a média közvetít.
Nem fogom most felsorolni mire gondolok szerintem tudjátok.
A kereszténység a középkorban igen nagy szerept kapott kb olyan szintre kellene visszahozni most is, hogy az emberek a hagyományos értékek szerint éljék életüket ne individualista közbontránkozó módon.
Persze ehhez kellene egy normális egyház is(ami régebben volt) és az államnak és egyháznak szorosan össze kell fonódnia.
Ha a kereszténység ilyen nagy szerepet kapna, mindenki számára kötelező lenne a vallás akkor erkölcsösebbek lennének az emberek?
Jelenleg egy olyan világ van kiépülőben, amely a pénzt teszi a hatalom fundamentumává. Így erre a világra minden veszélyt jelent, ami nem a pénzben fejezi ki az értékeket.
Ezért kell a kereszténységnek is elpusztulnia, ezért programozták már át az emberek fejét, a pénzhatalom uralma alatt álló média segítségével, ahogy láthattad a hozzászólásokból is, a kereszténység elutasítására.
Igen, a kereszténység szellemi, és a testi, anyagi világ közötti mértékre tanít.
Ha van olyan érték, ami pénzben nem kifejezhető, akkor az a személy a pénzhatalom részére lázadó, megközelíthetetlen. Olyan világ kialakulásán dolgoznak, amelyben pénzért minden és mindenki megvehető, ezért elsősorban a kereszténységet, aztán minden vallást, transzcendenciát el kell tüntetni, hogy megmaradjanak a puszta anyagi javak az értékek kifejezésére.
"Vagy valamilyen oknál fogva, úgy mint az elesettek segítése, ez sem érvényes a te helyzetedre?"
Hol elleneztem én az elesettek segítését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!