Ha Magyarország agrárország, akkor miért is nem viselkedünk úgy?
Rengetegen laknak városban, akik feleslegesen vannak ott, hiszen a vidéki élet egészségesebb és természetközelibb, valamint jobban megfelel Magyarország karakterisztikájának.
Ez a városi lét egy kommunista csökevény, ők kényszerítették városba a magyar lakosságot, ők tehetnek mindenről. A magyar ember falun érzi jól magát, hiszen az a természetes közege, ott éli meg a nemzeti hovatartozását és kereszténységét, mivel a falusi ember sokkal vallásosabb és a magyarok jó keresztények.
Sajnos kihalnak a falvaink, mert egyre kevésbé vagyunk magyarok és keresztények, habár ez a kettő közel azonos. Minden magyar jó keresztény, de nem minden keresztény magyar. Ők lehetnek mások is.
Nem volt elég még a Rákosista önkényből? Nem kéne a magyaroknak visszatérniük természetes közegükbe, a falvakba és földmíveléssel foglalkozniuk a kommunista városi élet helyett? Ott lehetne templomba is járniuk, ami visszatérés lenne a gyökerekhez.
Nagyon örülök neki, hogy a Fidesz-KDNP jó irányba vezeti az országot ilyen téren. Orbán Viktor szeretné, ha az ország olyan lenne, mint régen, én érzem. De ez sajnos még nem elég.
Valahogy el kéne szegényíteni a városi lakosságot, hogy vidékre költözzenek és újra virágozzon a magyar föld, pont mint régen.
"Hopsz fél tíz, itt a trollkérdések ideje! :-)"
Igen? Nagyon vicces vagy a vigyorgó fejeddel, de én itt most komoly dolgokról beszélek. Ha valami nem tetszik, nyugodtan el lehet menni más kérdésekhez.
Lényegében troll vagy.
De az igazság az hogy most adtak el egy csomó állami földet. De nem a falusi gazdálkodónak. Hanem a nagybirtokosoknak akiknek volt rá sok pénzük.
Na inkább ezeket a földeket a közeli önkormányzatoknak kellett volna adni vagy ottani gazdálkodóknak.
Nézd haver ez akkora baromság, hogy csak azért nem jelentettem modinál, mert így mások is tudnak egy jót szórakozni! :-)
Amúgy tudod van olyan pont, hogy "ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció" -márpedig ez az, azért remélem, hogy ennyire senki sem ostoba, hogy ez komolyan gondolja ugye? :-)
Az ideális állam olyasmi lenne, amit Szálasi Ferenc is leír az Út és Célban, de én inkább királyságot szeretnék, mert mégis csak az a magyarság természetes közege.
Nemzet, kereszténység, ez a két fő erény, melyet követnünk kell és Hazánk újra felvirágzik majd.
"Szent István királyunk Szűz Mária oltalmába ajánlotta országunkat! Vigyázz ránk jó anyánk! Kérjük őt segítsen továbbra is minket, hogy a megkezdet úton haladhassunk tovább!!! A sátán gonosz kisértéseitől ments meg Uram minket!!"
Látjátok, ott van a videó alatt is!
Ezzel a sok természetes közeggel elmehetnél egy dokumentumfilm narrátorának.
Dö hungariansz díp in dö foreszt..., díp in dö foreszt őőőőő díííp in dö foreszt
'de én inkább királyságot szeretnék, mert mégis csak az a magyarság természetes közege.'
Lejárt már a királyság ideje.
'Én a városokat ledúratnám dózerrel.'
Inkább ne. Nagy múlttal rendelkező városaink vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!