A Magyar nép mikor fog pereskedni a Trianon által okozott
károkért?
bizony ám 19:16-os, felesleges vele vitázni, de én azért inkább folytatom, mert egyrészt szeretek, másrészt meg azért mert kíváncsi vagyok van-e valami értelmes véleménye is, azon kívül, hogy utálja a zsidókat.
Kérdező: komolyan nem értelek... Most azért van bajod másokkal mert sikeresek? Ilyen alapon tételezzük fel, hogy te most eléred, hogy újra legyen Nagy Magyarország... Sőt, ne álljunk meg: legyen a mienk az egész világ. És a környező népek mit fognak szólni? Akkor meg ők fognak minket táborokba zárni, miután lerohanják a hirtelen hatalmasra nőtt országunkat. Akkor mit fogsz szólni? Próbálj már kicsit szélesebb látókörrel gondolkodni, ne csak beszűkített "csak a magyar a király nép"-pel
2010. márc. 27. 19:21
22/38 A kérdező kommentje:
Csak azzal van bajom, hogy a zsidók a magyarok vérét szívják mint a piócák, megszüntetik a szólásszabadságot, titkosítanak, az elnökük kijelenti, hogy felvásárolja Magyarországot, kaszinóvárost akarnak építeni, aki ez ellen tiltakozik azt elzárják és terroristának nevezik, de ez sem elég beperelik az OTP-t és a BKV-t, hogy még gazdagabbak legyenek, miközben a magyar lassan éhenhal. na ez a problémám kb.
Siránkozás helyett tanulj tőlük! Keress néhány károsultat, fogjatok össze és pereljétek a károkozót!
2010. márc. 27. 19:25
24/38 A kérdező kommentje:
Azt is nagyon unom már, hogy ha leírom azt a szót, hogy zsidó már egyből náci vagyok. Hát ha náci vagyok akkor beszélhessek is úgy mint egy náci, legyen igaza a rettegőknek, amúgy nem gondolom komolyan, csak tudod amilyen a szappan olyan a törülköző. Ha majd mi elmegyünk Izraelbe és ugyanezt végig csináljuk velük s hagyják akkor elismerem, hogy jó emberek, mondjuk ők még a karácsonyfát is kitiltsák az országukból s a szőke turistákat megtámadják, gyerekeket gyilkolnak de erről nem szabad beszélni. Ugyanolyan gyilkos banda mint a nácik.Hány millió palesztínt öltek meg? persze az természetes.
25/38 A kérdező kommentje:
Életemben nem bántottam senkit, még közlekedési szabálysértésért sem voltam megbüntetve, nem loptam, nem sikkasztottam. Nagy az igazságérzetem ez a bűnöm és szeretem Magyarországot s a népemet mindennél jobban, ez már bőven elég , hogy én legyen a csúnya náci akit mindenki utál...Ma már gondolkodni se nagyon szabad, úgy csináltok mintha nem tudnám, hogy egy centet se kapnánk , perelhetnék bárkit bármiért!
2010. márc. 27. 19:35
27/38 A kérdező kommentje:
Amúgy a Trianoni békeszerződést is a szabadkőmüvesek találták ki és írták alá. Megköszönhetjük nekük, s azoknak a "magyaroknak" akik politikusok helyett 4 prostit küldtek "tárgyalni". Szépen elintézték a sorsunkat, s intézik ebben a percben is, de muszáj hallgatni és tűrni mindent, így neveltek minket.
na ja a zsidók mennyi pénzt lehúztak már a holokausztból
akkor mi is perelhetünk
2010. márc. 27. 19:48
Kötelességünk visszaállítani a Trianon előtti határokat.Páron azt írják hogy mi voltunk az agresszorok.Baromság.
Először is Osztrák-Magyar Monarchia volt nem volt sok beleszólásunk a dolgokba.Másodszor egy szerb terrorista meggyilkolta Ferenc Ferdinándot az Osztrák-Magyar trónörököst!
Nem hinném hogy Szent István,Mátyás király hagyná hogy népét így megalázzák!
2010. márc. 27. 19:56
51
Trónörökösből momentán volt raktáron....
2010. márc. 27. 19:57
Kapcsolódó kérdések: