Hány százalékon áll most a Jobbik a biztos szavazók körében?
A marcius 15-e sorsdonto volt.Innentol kezdve kezdek ijedten kampanyolni a Fidesz Mszp.Sokkolta oket a dolog.
Mszp-600-800 ember,max 1500.Videkrol hoztak fel embereket.
Fidesz 14.000
Jobbik 50.000
Azt tudtak hogy Jobbik eros de azt nem gondoltak hogy ennyire.Azota:
Primitivebbnel primitivebb lejaratasok mennek.Pl.Morvai leszbikus,Vona megcsalja a feleseget...
Ne felejtsuk el Bayer beszolt nagy idegessegeben a Jobbikosoknak hogy patkanyok es hulyek mint a segg.
Azota egyre tobb pedzegetes van a nagykoaliciora...
Szoval nem akarlak elkeseriteni bennenteket kedves antijobbikosok de a Fidesz Mszp 1 honap mulva Fidszp lesz.
68
Most szeretnék kérdezni komolyan valamit: Te tényleg úgy látod, hogy a jobbik fogja kapni a legtöbb szavazatot? Hajlandó lennél fogadni is?
Cserkészbecsszó, nem vagyok az:)
A fogadás legyen az, hogy ha én nyerek, mindenki előtt leírom, hogy egy barom vagyok, egy hülye, egy kabóca. Ha te nyersz... de hát kitalálod:D Ja, és legyünk korrektek: nem lesz olyan szöveg, hogy "de akkor is ők nyertek, mert...." vagy " én ezt nem írom le" vagy hogy trükközöl a szöveggel. A jobbiknak kell lennie a legtöbb szavazatot kapott pártnak, feketén-fehéren.
Ahh,ez nem jo.Ha nyernek akkor majd nem jossz ide ,hanem szep csendesen eltunsz a gyakorirol.Valami jobbat kitalalok.
Kis gondolkodasi idot kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!