Hány százalékon áll most a Jobbik a biztos szavazók körében?
"Hiszi a piszi!"
Épp azért linkeltem te bugyuta! Nehogymár még az legyen hogy én találom ki. :)
Nem rád mondom.
Egyértelmű, hogy ő ezt mondja.
Mondana mást!
Illik az álszent stílusukhoz.
Bevallom, nem néztem meg a linkedet, de ismerem Vona álláspontját.
Ugyanolyan hazugság, mint az összes többi
Ez a retorika roppant érdekes. Ugye az egyértelmű, hogy még a FIDESZ naggyűlésén sem volt 50ezer ember, nem hogy a Jobbikén. ( zárójeles megjegyzés: magyarország legnagyobb mobilitással bíró pártja a MIÉP volt. Hol vannak most, és hányszor, és milyen eredménnyel jutottak be a parlamentbe?)
Amit meg a győzelemről mond, elgondolkodtató. Ezek után nehezen hiszem, hogy elismerné a vereségét, és végig illegitim kormányozni fog, ami igencsak tréfás helyzet lesz, mert a fidesznek, talán először a modernkori magyar országgyűlés történelmében mind a népnemzeti jobboldallal, mind pedig a baloldallal szemben kell meghatároznia magát, és mindkettőtől ellenzéki magatartásra kell számítania, ami egy világválság közepén nem egészséges. Lehet Kövérnek lesz igaza, és a FIDESZ orosz rulettezik: kiírnak egy választást, hogy hátha kétharmaduk lesz másodszorra...
Nem voltam ott, de ha azt mondják annyian voltak akkor csak úgy volt
Én semmit sem kétlek, semmit sem tagadok érzelmi alapon,a tényeket nézem: ötvenezer ember egyszerűen nem fért volna el azon a helyen. Az új szavazásról szólva: mondom, rulett, mert ha bejön nekik, és van rá esély, hogy bejön, akkor mindent visznek, de ha nem, akkor is a legerősebb magyar párt lesznek, bár elképzelhető, hogy akkor koaliciót kell kötniük valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!