Hány százalékon áll most a Jobbik a biztos szavazók körében?
17:51 - attól, hogy te csicska emeszpésfideszes vagy, mellőzheted az irónikus költői kérdéseket, nem ide való és off-olsz is vele.
Szám, esetleg rövid indok, itt ez a válasz a helytálló.
Én azt nem tudom mit kell itt össze veszni? :D
Ha valaki úgy gondolja, hogy 30, de van aki nem, az miért háborodik fel egyből? És fordítva.
Az én vélemény ingadozik a 30% körüli és a nyerés között.
"Felhivnam a figyelmet hogy eddig Fidesz Mszp egymas ellen kampanyolt most szinte nap mint nap szoba kerul mindket reszrol hogy ossze kell fogjanak a Jobbik ellen.Te ebbol mire kovetkeztetsz??? "
Arra, hogy így tervezték meg a kampányt.
Vagy egyszerűen csak reagálnak a Jobbik kampányára.
Nem tudom, de ők se tudják pontosan, hogy ki melyik pártra fog szavazni, ahogy senki sem tudhatja biztosan.
Az kétségtelen, hogy előretör a Jobbik, de a 14,7%-os EP választási eredményükhöz képest a 20 is előretörés. Nem kell irreális képeket progrosztizálni. Az a 30% még messze van.
"Legutobbik Bajnai Mesterhazyt es Orban is hazafinak nevezte es osszefogasra buzdit"
Ez csak azt bizonyítja, hogy jobbnak tartanák ha a FIDESZ győzne, mint a Jobbik. Kevésbé tartják veszélyes ellenfélnek.
Mellesleg Bajnai és Mesterházy is MSZP-s. Miért ne nyalnák ki egymás s*ggét?
"17:51 - attól, hogy te csicska emeszpésfideszes vagy, mellőzheted az irónikus költői kérdéseket, nem ide való és off-olsz is vele. "
Annak ehhez az egészhez semmi köze, hogy én melyik pártra fogok szavazni.
A lényeg az, hogy az illető olyasmiket állít, amit ő nem tudhat, ahogy senki más sem.
Ettől függetlenül állhat 36%-on a Jobbik. Akár 60-on is, ahogy Vona szeretné elhitetni, de a felmérések 10-20%-ot mutatnak. Biztosan viszont SENKI NEM TUDJA MEGMONDANI!
"Ha valaki úgy gondolja, hogy 30, de van aki nem"
Ezzel nekem semmi bajom.
Csak akkor már alapozza meg, ha eltér a véleménye a felmérésektől! (Amik még magukban nem jelentenek semmit, de sokkal hitelesebbek, mint egy anoim válaszoló véleménye.)
És ne bocsátkozzunk már olyan "mindent tudó" kijelentésekbe, hogy mennyit mernek bevallani a valós adatokból, mert azt már végképp nem tudhatja senki!
A véleményem továbbra is az, hogy majd április 11-én kiderül.
Addig is én 15-20%-ra becsülném, mert valóban jönnek fel, de annyira azért nem.
Hát, te nagyot fogsz koppanni pár hét múlva, kedves 18:17-es!
Mellesleg jellemző a Jobbikosokra, ha valaki szóba hozza a nácikat, azt rögtön lezsidózzák.
Jellemző rátok ez a rasszizmus. Tudjátok pont ez riaszt el nagyon sok embert és pont ezért fog össze a pártotok ellen mindenki, nem azért mert olyan übermájerek lennétek.
Egyszerűen minden épeszű ember fél tőletek és nem is alaptalanul.
És itt nem csak a cigányokra, a zsidókra és a velük szimpatizálókra gondolok.
Én továbbra is fenntartom, hogy 15-20%.
Ennél többet majd csak a választások után fogok tudni mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!