Miért mondják sokan hogy nem lehet itthon megélni?
Figyelt kérdés
Most vagyok 17, azt mondta apám hogy most már elég idős vagyok ahhoz hogy magamnak keressem meg a pénzem! Nem kapok tőlük semmi zsebpénzt, apámnál dolgozok iskola mellett hétvégén és azt mondta megkapom érte a minimálbért. Először azt hittem ez nagyon kevés, mert sokan nyavajognak miatta, de meglepődtem mert csomó új ruhát meg tudtam venni, már most elég pénzem van a nyári fesztiválra! Már alig várom hogy leérettségizzek és végre dllgozzak! Sokkal jobb élet mint tanulni meg iskolában szenvedni egész nap meg mindig megmondják mit csinálj! Nektek mi bajotok a minimálbérrel? Én már alig várom Hogy végre keressek és azt csknáljak amit Csak akarok! L172016. jan. 17. 19:15
31/31 anonim válasza:
mi lesz ha a pasidnak se lesz lakasa es alberletet kell keresnetek? vagy azt gondolod ott se kell fizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!