Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják sokan hogy nem...

Miért mondják sokan hogy nem lehet itthon megélni?

Figyelt kérdés
Most vagyok 17, azt mondta apám hogy most már elég idős vagyok ahhoz hogy magamnak keressem meg a pénzem! Nem kapok tőlük semmi zsebpénzt, apámnál dolgozok iskola mellett hétvégén és azt mondta megkapom érte a minimálbért. Először azt hittem ez nagyon kevés, mert sokan nyavajognak miatta, de meglepődtem mert csomó új ruhát meg tudtam venni, már most elég pénzem van a nyári fesztiválra! Már alig várom hogy leérettségizzek és végre dllgozzak! Sokkal jobb élet mint tanulni meg iskolában szenvedni egész nap meg mindig megmondják mit csinálj! Nektek mi bajotok a minimálbérrel? Én már alig várom Hogy végre keressek és azt csknáljak amit Csak akarok! L17

#élet #minimálbér #jólétikormány
2016. jan. 17. 19:15
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
mi lesz ha a pasidnak se lesz lakasa es alberletet kell keresnetek? vagy azt gondolod ott se kell fizetni?
2016. jan. 18. 06:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!