Miért mondják sokan hogy nem lehet itthon megélni?
"Senki nem vette észre rajtam kívül hogy ez egy troll kérdés?"
Amilyen a világ, simán lehet igazi is a kérdés...már ha a tipikus csücsörítős páwa gyerekekből indulok ki.
Kérdező!
Először is vonjunk le minden diákkedvezményt: a bérlet árának a tízszerese, suli után magad vásárolsz ételt mondjuk hogy napi 1000 Ft, aztán a különböző számlák ( + internet + telefon), amikből a gáz tuti kitesz 6-10 ezret, főleg télen. Eddig 50 ezernél tartunk, de nem lett minden felsorolva!
Egyébként itt talán felvilágosodsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ez egy troll, gyerekek.
Nem igaz, hogy nem veszitek észre...
"Majd elköltözök itthonról ha lesz egy pasim ahová költözhetek ilyen egyszerű!"
Ez aztán a karrier, keresni egy pasit majd befészkelni magam a saját házába. Kislány, inkább menj tanulni mert holnap iskola és mára már így is elég sok hülyeséget hordtál össze. Fogalmad sincs, hogy mi zajlik a való életben. Te még a gyerek korodat éled mikor minden a segged alá van rakva és kapod a pénzt mellette, így könnyű élni.
Ha ezek után se fogod fel akkor még tényleg van hová fejlődnöd. Gondolom te is az "én érettebb vagyok a koromnál" kategóriába sorolod magad, de elárulom, hogy ettől még nagyon messze jársz.
Majd 30 évesen is kizárólag diákbérletre és napközis ebédre kellesz költened? :D lol
Megnézem én,hogy minimálbérből hogyan tudnál SAJÁT lakást venni.
Gondolom nem apucival akarsz élni 40 éves korodig.
"Sokkal jobb élet mint tanulni meg iskolában szenvedni egész nap meg mindig megmondják mit csinálj!"
Persze,a legtöbb munkahely ilyen. Nem mondják meg hogy mit csinálj,csak bemész és felveszed a pénzed.
Kíváncsi vagyok,hogy mit dolgozhatsz apádnál.
Én a helyedben félre raknám azt a pénzt. Lesz annak még jobb helye pár év múlva...
Tudod egy albérlet 30-40 ezer forint. Rezsi megint annyi. El is ment a minimálbéred, úgy hogy még nem ettél, nem vettél ruhát sem.
De tegyük fek hogy van egy lakásod és nem kell fizetni a bérleti díjat ( és hitel sincs, mert pl. szüleidtől kaptad a lakást ). Ez esetben ( a lakás méretétől és az igényeidtől függően ) elmegy rezsire 30-40 ezer forint ( vagy több ). Nincs autód, nincs bérleted még, de a fizetés fele máris elment. Enni kell, az ha keveset eszel is minimum 30-35 ezer forint. Ismét elment a fizetésed. És még mindig nincs semmid.
Nemhogy fesztiválra nem mész, még új ruhára sincs pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!