Miért vannak itthon sokan rosszindulattal azokkal szemben akiknek jó fizetése van?
"Irigység, ezért mi se szoktuk hangoztatni, hogy mennyit keresünk. Mert akkor rögtön az jönne, hogy irigykednek, hogy nekünk milyen jól megy -.-"
Nem, csak egyfolytában azt kell hallgatni, hogy ti mennyire sikeresek, tökéletesek, páratlanok, megismételhetetlenek, istenszerűek, csodálatosak, varázslatosak és meseszerűek vagytok, miközben lehet, hogy csak a tökötöket vakargatjátok egész nap és a munkátokat ténylegesen azok végzik el, akik 100 ezret keresnek.
Nálunk legalábbis így van.
Egyszerűen irigyek. Meg elég furi a világképük is. Tegnap írta itt valaki, hogy a diplomás állásoknál DISZKRIMINÁLJÁK a diplomát nem végzetteket, mert a diplomások többet keresnek!! Komolyan elképesztő, milyen emberek tudnak lenni.
Nekem sem lesz fél millás fizetésem soha, illetve max. az infláció miatt, de az mindegy. De attól még nem akarom lenyakazni azt, aki annyit keres.
Mondjuk az is tény, hogy én nem vagyok olyan anyagias, mint ezek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!