Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak itthon sokan...

Miért vannak itthon sokan rosszindulattal azokkal szemben akiknek jó fizetése van?

Figyelt kérdés
Tehát az ilyen 400-600E forintos fizetésekre gondolok. Sokan miért rosszindulatúk azokkal akiknek ilyen fizetése van. Persze az után, hogy megtudta a keresetét.
2011. okt. 7. 13:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
45%
Azért, mert az ilyen gazdag emberek általában azt hajtogatják, hogy dögöljön meg, aki keveset keres.
2011. okt. 7. 13:42
 2/26 anonim ***** válasza:
56%
Irigység. A magyar embernek semmi sem jó. Sajnos.
2011. okt. 7. 13:42
 3/26 anonim ***** válasza:
89%
Irigység, ezért mi se szoktuk hangoztatni, hogy mennyit keresünk. Mert akkor rögtön az jönne, hogy irigykednek, hogy nekünk milyen jól megy -.-
2011. okt. 7. 13:45
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy a többség rosszindulatú lenne. Aki az, egyszerűen irigy. No meg persze az is számíthat, hogy ez az összeg milyen formában kerül kimondásra.
2011. okt. 7. 13:46
 5/26 anonim ***** válasza:
53%
Azért, mert én semmivel sem érzem magamat kevesebbnek, mint aki annyit keres, én pedig minimálbért. sőt, általában a gazdagok bunkók. Az ismerőseim közül aki gazdagabb az könnyebben él. Egy példa, megkérdezték miért nem veszek új telefont. Mondom milyet vegyek, mikor nincs pénzem semmire. A legtöbb gazdag ember fel sem fogja, milyen szegénynek lenni, milyen hónapról hónapra tengődni, a gyerekének megmondani, hogy most nincs pénzünk erre- meg arra, ő pedig nyafog hogy már mindenkinek van, neki miért nincs? Nos én ezért nem szeretem a gazdag embereket.
2011. okt. 7. 13:47
 6/26 anonim ***** válasza:
51%

"Irigység, ezért mi se szoktuk hangoztatni, hogy mennyit keresünk. Mert akkor rögtön az jönne, hogy irigykednek, hogy nekünk milyen jól megy -.-"

Nem, csak egyfolytában azt kell hallgatni, hogy ti mennyire sikeresek, tökéletesek, páratlanok, megismételhetetlenek, istenszerűek, csodálatosak, varázslatosak és meseszerűek vagytok, miközben lehet, hogy csak a tökötöket vakargatjátok egész nap és a munkátokat ténylegesen azok végzik el, akik 100 ezret keresnek.

Nálunk legalábbis így van.

2011. okt. 7. 13:49
 7/26 anonim ***** válasza:
79%
Talán azért, mert addig, amíg - most mondok egy példát - az országot szó szerint felépítő kőműves jó, ha 150 ezret visz haza havonta, úgy hogy 35 évesen már teljesen kivannak az ízületei és e mellé még le is van nézve rendesen, mert CSAK kétkezi munkás, addig nem tudom, miről is beszélünk....
2011. okt. 7. 13:52
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen irigyek. Meg elég furi a világképük is. Tegnap írta itt valaki, hogy a diplomás állásoknál DISZKRIMINÁLJÁK a diplomát nem végzetteket, mert a diplomások többet keresnek!! Komolyan elképesztő, milyen emberek tudnak lenni.

Nekem sem lesz fél millás fizetésem soha, illetve max. az infláció miatt, de az mindegy. De attól még nem akarom lenyakazni azt, aki annyit keres.

Mondjuk az is tény, hogy én nem vagyok olyan anyagias, mint ezek az emberek.

9/26 anonim ***** válasza:
100%
Te meg miről beszélsz? :D Dolgozunk eleget azért a pénzért, sokszor 12 órákat is.
 10/26 anonim ***** válasza:
13:49-nek szólt!
2011. okt. 7. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!