Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak itthon sokan...

Miért vannak itthon sokan rosszindulattal azokkal szemben akiknek jó fizetése van?

Figyelt kérdés
Tehát az ilyen 400-600E forintos fizetésekre gondolok. Sokan miért rosszindulatúk azokkal akiknek ilyen fizetése van. Persze az után, hogy megtudta a keresetét.
2011. okt. 7. 13:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
SOse látják az emberek hogy mi van a háttérben, hogy egy ilyen fizetéshez, minimum 3 év főiskola, egyetem kell, középfokú nyelvvizsga és sok-sok munka! És persze tapasztalat, senki se ennyi fizetéssel kezdi!
2011. okt. 7. 13:57
 12/26 anonim ***** válasza:
83%
Van benne irigység is, de hozzá teszem, ezek az emberek úgy tudnak sírva dicsekedni, hogy a falra mászok tőlük. Vállalkozóként nem egy ilyen ügyfelem van. Én nem vagyok irigy, mert örülök annak amink van, de nem igaz, hogy nem látja a két szemével, hogy neki milyen kocsija van, nekem milyen, neki mekkora háza van, nekünk milyen. Itt ülök ebben a kis zsebkendőnyi műhelyben, közben panaszkodik, hogy most ez nem jött össze, meg az és mennyi a fizetni való közben itt pörgeti a bmw vagy a dodge kulcsot.
2011. okt. 7. 13:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek mindig panaszkodnak, akármennyi a fizetésük!
2011. okt. 7. 14:00
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

13:52

Nagybátyám kőműves és 90-et keres. Tehát igen...

2011. okt. 7. 14:13
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is ennyit keresek, nagy cégnél, becsülettel adódok utána. És kidolgozom a belem, reggel 7-től este 6-ig. (Mielőtt beszólna valaki, most szabin vagyok, itthonról netezek).

Kemény a melóm, belső ellenőr vagyok. A felelősség óriási, járok a rendőrségre tanúskodni, és mindig van aki utál. Ugyanakkor úgy érzem, hogy munkám hasznos, mert sok embert elkapunk, aki lopja a cég pénzét. (Érdekes őket nem utálják, csak sajnálják... Igazi magyar mentalitás!)

Tehát megtermelem a fizetésem, pedig nem téglákat rakok egymásra.

Folyamatosan tanulni kell, nem csak a törvényeket kell követni, hanem a szűkebb szaterületemet is fejleszteni kell, érteni kell a könyveléshez, informatikához, stb.

És úgy érzem, nem vagyok túlfizetve!

2011. okt. 7. 14:22
 16/26 anonim ***** válasza:
93%

Két eset van:

- azért, mert az illető nem érdemli meg. Ezerszámra vannak olyanok, akik mind emberileg, mind szakmailag szarok, csak jókor voltak jó helyen, vagy valaki besúvasztotta őket valahova, és most kaszálják a dohányt.

- vagy pedig nem azzal van a gond, hogy sokat keres, hanem azzal, hogy más keres keveset, pedig semmivel sem dolgozik kevesebbet. Ez van.

2011. okt. 7. 14:29
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

14:22

Üdvözölleg a szegény és a Fidesz szerint lusta emberek között. Mindenki lusta nekik, aki nem keres többszázezret, aki pedig annyit keres, az tuti, hogy milliószor olyan hasznos munkát végez, mint a kiskeresetű.

Nos, ennyit a mostani rendszerről.

2011. okt. 7. 14:29
 18/26 anonim ***** válasza:
69%
13:59 voltam. Nekem azokkal semmi bajom, akik alkalmazottként keresik meg ezt az összeget, mert nyilvánvaló, hogy ha ennyit fizetnek nekik a beosztásukért, akkor talán értenek is valamihez és megtanultak ezért a beosztásért. Akikről én fentebb írtam, ők többnyire vállalkozók. A férjem viszont egy útépítő cégnél dolgozik, ahol 120-150 e-t keres, teherautót vezet, mindegy, ez mellékes, a lényeg, hogy ő valóban dolgozik, viszont az un. művezetők, akik egész nap nézelődnek az építkezésen ők keresik ezt a bizonyos 400-600-as összeget,de komolyan az ég világon semmit nem csinálnak, semmi más dolguk nincs mint b@szogatni a dolgozókat kb. mint anno a rabszolga hajcsárok. Közben munkaidő alatt intézik a magánügyeiket és a céges kocsival járnak csajozni. NA tőlük sajnálom ezt a fizetést. Mielőtt bárki bele kötne, ennél a cégnél ezek a művezetők nem szakemberek, nem mérnökök, csak a főnök valamelyik valaga vége.
2011. okt. 7. 14:37
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

14:37! Én egy multinál dolgozom, mint informatikai projektvezető. Sokan azt mondják, hogy nem csinálok semmit, mert mások végzik el a melót, ők írják a kódot, ők kötik át a szervereket. Csak azt felejtik el, hogy én vagyok az, akinek nem csak egy-egy lépést kell átlátnia, hanem a teljes folyamatot, a teljes rendszert. Nem csak egy kis terület problémáján kell dolgoznom, hanem minden terület minden problémájával foglalkoznom kell. Én vagyok az, akinek le kell ültetnie az embereket, hogy beszéljenek egymással, mert maguktól nem tennék meg. Én vagyok az, akitől kérdez a felső vezetés, ha valamit nem értenek. Én vagyok az, aki az érdekellentéteket megpróbálja kezelni. Kézzelfoghatót nem sokat szállítok le, leszámítva azt a sok ezernyi e-mailt. És ezt a melót nem sokan tudnák megcsinálni.

Amit akarok mondani ezzel, hogy nem mindenkinek ugyanolyan látványos a munkájának eredménye, és ezért könnyűnek tűnik, de attól még olyan munkát végezhet, amit más nem tudna elvégezni – ezért megérdemli a pénzét.

(A te konkrét esetedre lehet, hogy ez nem igaz – csak jelezni akartam, hogy nem kell átlalánosítani.)

2011. okt. 7. 15:13
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
15:13 nem általánosítom, a férjem munkahelyét vehetjük egy példának, konkrétan tudom, hogy ők nem csinálnak semmit, itt most arra akartam utalni, hogy van aki nem érdemli meg ezt az összeget. Téged megértelek, mert van haverom, aki az egyik nagy cégnél hasonló munkát végez, mint te, gyakran dumálunk msn-en és nagyon jól tudom ,hogy mit csinál nap közben és azt is tudom ,hogy ehhez mennyit tanult. Sőt azt is átélem, amikor a szemembe vágják ,hogy mert ez a srác milyen k..va jól el van a munkahelyén stb. és alig tudom ,megvédeni, mert nem hiszik el. Ismerem őt gyerek korától fogva, tudom mennyit tanult és nem a két szép szeméért kapta meg a pozícióját.
2011. okt. 7. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!