Akik papolnak a demokráciáról, és arról, hogy egy jogállamban az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, azok nem gondolják, hogy Kovács Bélát is?
"ma 18:33"
óó te ebben s játékban az elejétől fogva nem vagy benne, mivel a kérdésemet nem is hozzád intéztem. Tudom ezt nehéz elfogadni, de tedd túl magad rajta.
Szóval csak úgy általánosságban kérdezem a még gondolkodni képes emberektől.
Mikor lett az ország lakosságának nagy része, gondolkodni képtelen, írott, hallott szöveget értelmezni nem tudó ember?
"óó te ebben s játékban az elejétől fogva nem vagy benne, mivel a kérdésemet nem is hozzád intéztem. Tudom ezt nehéz elfogadni, de tedd túl magad rajta."
Azért ilyenkor kíváncsi vagyok, hogyha nem egy liberális offol szét egy kérdést, vajon törlik-e. :)
# 41/42 Időpont ma 18:53
Amióta azok kivándorolnak, mert megunták a kérdezőféléket :-)
# 44/44 Időpont ma 20:26
Miért ne számítanának? Tán kivégezték bírói ítélet nélkül? Tudtommal még él. :-)
Tehát a kérdésre a válasz az, hogy tök mindegy ki mit mond, ha az ellenkezik a kérdező véleményével, az libsi diktátor, akire nem vonatkoznak a törvények, és persze a kérdezőnek van igaza.
Egyébként már csak abból is látszik, hogy troll vagy, hogy magad is szívesen eltértél a tárgytól.
# 47/47 Időpont ma 20:40
Ők is tisztelik pajti. Attól még, hogy nyomoz egy újságíró benne, még nincs kikiáltva bűnösnek. :-) De gondolom ez neked nagyon fáj. :-)
"még nincs kikiáltva bűnösnek. :-)"
Naaa...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!