Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik papolnak a demokráciáról,...

Akik papolnak a demokráciáról, és arról, hogy egy jogállamban az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, azok nem gondolják, hogy Kovács Bélát is?

Figyelt kérdés
Igen, egyelőre még nincsen jogerős ítélet arról, hogy ő kém. Még bizonyítékokat sem mutattak, ennek ellenére sokan kémként kezelik és nevezik.

2016. jan. 15. 08:39
1 2 3 4 5 6
 41/51 Rubicon87 ***** válasza:

"ma 18:33"

óó te ebben s játékban az elejétől fogva nem vagy benne, mivel a kérdésemet nem is hozzád intéztem. Tudom ezt nehéz elfogadni, de tedd túl magad rajta.

Szóval csak úgy általánosságban kérdezem a még gondolkodni képes emberektől.

Mikor lett az ország lakosságának nagy része, gondolkodni képtelen, írott, hallott szöveget értelmezni nem tudó ember?

2016. jan. 15. 18:53
 42/51 A kérdező kommentje:

"óó te ebben s játékban az elejétől fogva nem vagy benne, mivel a kérdésemet nem is hozzád intéztem. Tudom ezt nehéz elfogadni, de tedd túl magad rajta."

Azért ilyenkor kíváncsi vagyok, hogyha nem egy liberális offol szét egy kérdést, vajon törlik-e. :)

2016. jan. 15. 19:12
 43/51 anonim ***** válasza:

# 41/42 Időpont ma 18:53

Amióta azok kivándorolnak, mert megunták a kérdezőféléket :-)

2016. jan. 15. 20:21
 44/51 A kérdező kommentje:
Tehát a kérdésre az a válasz, hogy a magyar liberálisoknak nem számítanak az alapvető jogok, amennyiben olyan személyről van szó, aki másként gondolkodik, mint ők.
2016. jan. 15. 20:26
 45/51 anonim ***** válasza:

# 44/44 Időpont ma 20:26

Miért ne számítanának? Tán kivégezték bírói ítélet nélkül? Tudtommal még él. :-)

2016. jan. 15. 20:32
 46/51 anonim ***** válasza:

Tehát a kérdésre a válasz az, hogy tök mindegy ki mit mond, ha az ellenkezik a kérdező véleményével, az libsi diktátor, akire nem vonatkoznak a törvények, és persze a kérdezőnek van igaza.

Egyébként már csak abból is látszik, hogy troll vagy, hogy magad is szívesen eltértél a tárgytól.

2016. jan. 15. 20:39
 47/51 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok demokrata, gyakorlatilag sz@rba se nézem a libsiket, bocsi! :D De én nem is állítom, hogy olyan ember vagyok, aki mindenkinek az egyéni jogaiért harcol és tiszteli, míg ti igen, ennek ellenére szelektáltok, hogy kinek vannak.
2016. jan. 15. 20:40
 48/51 anonim ***** válasza:

# 47/47 Időpont ma 20:40

Ők is tisztelik pajti. Attól még, hogy nyomoz egy újságíró benne, még nincs kikiáltva bűnösnek. :-) De gondolom ez neked nagyon fáj. :-)

2016. jan. 15. 20:45
 49/51 A kérdező kommentje:

"még nincs kikiáltva bűnösnek. :-)"

Naaa...:)

2016. jan. 15. 20:46
 50/51 anonim ***** válasza:
Egyszeruen te sem erted hogy mi a tokomet jelent az artatlansag velelme.
2016. jan. 15. 21:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!