Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik papolnak a demokráciáról,...

Akik papolnak a demokráciáról, és arról, hogy egy jogállamban az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, azok nem gondolják, hogy Kovács Bélát is?

Figyelt kérdés
Igen, egyelőre még nincsen jogerős ítélet arról, hogy ő kém. Még bizonyítékokat sem mutattak, ennek ellenére sokan kémként kezelik és nevezik.

2016. jan. 15. 08:39
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Jaja, nekem magas a téma, mikor vádaskodsz.

Persze ezzel nincs is baj, csak épp bizonyíték hiányában elég vékony jég.

2016. jan. 15. 12:49
 32/51 Rubicon87 ***** válasza:

"ma 12:40"

Azt tudom hogy te nem tudsz róla semmit. Nem is téged kérdeztelek, csak úgy általánosságban kíváncsi vagyok. Miért van az ország te le ennyi marhával mint te.

2016. jan. 15. 13:33
 33/51 A kérdező kommentje:
Rubica, még mindig ne offolj, nem válaszolsz a kérdésre, mert gondolom értelmezhetetlen neked, hogy "liberálisként" el kéne fogadni, hogy annak is vannak jogai, akik nem olyanok, mint te.
2016. jan. 15. 13:37
 34/51 anonim ***** válasza:

# 33/33 Időpont ma 13:37

Még jó, hogy komplett személyleírást adsz egyetlen viszontkérdésből :-D Kínos, hogy elárultad magad vele, hogy fogalmad sincs mi a liberalizmus.

2016. jan. 15. 13:50
 35/51 A kérdező kommentje:
Az a durva, hogy rátok nem vonatkoznak a gyakori kérdések szabályai, ti szétoffolhattok egy kérdést, senkit nem érdekel. :D A másik, hogy jöttök ezzel, hogy "senki sem tudja, mi az a liberalizmus". Dehogynem. Mindenki tudja, hogy mit jelent, hogy mi a liberalizmus. Csak Magyarországon akik magukat liberálisnak hazudják, azokat pont, hogy semmibe veszik azon emberek jogait, akik nem olyanok, mint ők. Ti is liberálisnak hazudjátok magatokat, közben mindenkit tömlöcbe vágnátok, aki nem olyan, mint ti. Ez a hazai liberalizmus.
2016. jan. 15. 14:06
 36/51 A kérdező kommentje:
Nektek semmi közötök nincsen a liberalizmushoz. Abszolút semmi. :D
2016. jan. 15. 14:07
 37/51 anonim ***** válasza:

# 35/36 Időpont ma 14:06

"A másik, hogy jöttök ezzel, hogy "senki sem tudja, mi az a liberalizmus". Dehogynem. Mindenki tudja, hogy mit jelent, hogy mi a liberalizmus."

Nem úgy néz ki.

"Csak Magyarországon akik magukat liberálisnak hazudják, azokat pont, hogy semmibe veszik azon emberek jogait, akik nem olyanok, mint ők."

Ez sem, de sebaj.

"Ti is liberálisnak hazudjátok magatokat, közben mindenkit tömlöcbe vágnátok, aki nem olyan, mint ti. Ez a hazai liberalizmus."

Ti? Ki az a ti? Én én vagyok kérlekszépen. Még kimondani se mondtam azt, hogy liberális lennék, így tehát ennek igazságtartalma nem megállapítható.

Arról pláne nem ejtettem szót, hogy tömlöcbe vágnék bárkit emiatt. Sőt, ha nem tűnt volna fel, egy korábbi kérdésnél pont elküldtem a 'csába egy illetékest, aki liberálisnak mondta magát, és pont ezt gondolta.

De te a semmiből megállapítottad a fentieket. Hát, tudod, ezért mondjuk, hogy fingod sincs semmiről.

2016. jan. 15. 14:12
 38/51 anonim ***** válasza:

Kovács Béla esetét nem ismerem (tudna valaki linkelni?) de jogilag megkapta a védelem lehetőségét, és jelenleg is folyamatban van az ügye. Hogy eközben mit gondolnak róla az más dolog, nem minősíti a demokráciát, ahogyan a gyerekek nyavajgása sem értékteleníti el a tananyagot.

A liberalizmusról meg annyit, hogy kritizálói nem tudnak különbséget tenni az eszme, és az eszme nevében ügyködő politikusok tettei és hülyeségei között.

2016. jan. 15. 14:59
 39/51 Rubicon87 ***** válasza:

" ma 13:37"

ezzel a hozzászólásoddal megint csak azt bizonyítod hogy fingod sincs arról, mi a liberalizmus. De ezt eddig is tudtam. Viszont talán a nagyérdeműből valaki megtudná válaszolni a kérdésem.

2016. jan. 15. 18:21
 40/51 A kérdező kommentje:
Nem várom el, hogy a kérdésre felelj, gondolom meghaladja a kompetenciádat, így kénytelen voltál offolni. :) Nem baj. :)
2016. jan. 15. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!